Csak 14 óra után érek ki végül. Remélem, hogy az is jó lesz legalább egy párnak.
(Ez egy válasz Norberto74 üzenetére (tegnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:58
(Ez egy válasz Norberto74 üzenetére (tegnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 12 után kicsivel a reptérnél fogok járni, így szívesen összefutnék ott egy szexi párral, ha van rá igény. Privátban elértek, ha kíváncsiak vagytok rám.
Sziasztok! Nyíregyházán, vagy környékén keresnék hölgyeket vagy párokat hétköznap nap közbeni találkozókra. Sokmindenben benne lennék, keressetek nyugodtan. Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz,és környékén átlagos alkatú Nő,Lány,Feleség Borotvált "ÉDESSÉGÉT" NYALNÁM ORGAZMUSIG...kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Sziasztok! 12 után kicsivel a reptérnél fogok járni, így szívesen összefutnék ott egy szexi párral, ha van rá igény. Privátban elértek, ha kíváncsiak vagytok rám.
Sziasztok szombat késö délután 1-2 két nagy méretü ffi aki csatlakozna minimum 19cm
Sziasztok mai nap vagy holnap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok!
Kezdő passzívként keresek diszkrét aktív partnert orális kalandra.
Ózdon helyel is rendelkezek.
Estét.
Pesten Hölgy (pár Heteró alapon) 1 laza kalandra?
Akár egy órán belül autós Is
Pesten Hölgy (pár Heteró alapon) 1 laza kalandra?
Akár egy órán belül autós Is
Autos kalandhoz keresek, Székesfehérvártól Zánka útvonalon (8-as út) aktív bi pasit, aki szopatna, veretné stb
Pár aki jönne? Biszex kell! Helyem van!
Ma este szopnék Pilisen. Hely van
Sziasztok! Tatabánya-Tata környékén ismerkednék adatlapom szerint
Sziasztok! Partnert keresek Szekszárdon hellyel rendelkező ápolt diszkrét biszex férfi bi pár házaspár személyében kölcsönös szexre ha van olyan aki partnert keres írjon privit!
Sziasztok!
Sziasztok.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Sziasztok!
Monor és környéke mostanában autós kaland?
Monor és környéke mostanában autós kaland?
Sziasztok! 45 vagyok, korban hozzám illő sex partnert keresek Csepel. Elérhetőség,privátban.
Nyugati környénék szopatna .msotanában valaki?
Miskolci harisnyás lábu holgyet, vagy párt keresek

naphal

Syler1975
Sasha