Csepelen valaki?
Sziasztok
Spontán találkozóra keresek VALÓS hölgyet vagy párt…
Moto
Spontán találkozóra keresek VALÓS hölgyet vagy párt…
Moto
A héten péntekig bezárólag, délelőtti órákban keresek utazni tudó bi férfit, kiváncsi heterót, Legyél aktív, vagy uni.
Helyem van! Előny ha van már tapasztalatod.. Tisztaság, egészség, diszkrétció elvárt és adott.A biztonságos szexet szeretem. Hely Heves megye.A többi az adatlapon képek stb...Vibered jó ha van, kölcsönös szimpátia. fontos!
Helyem van! Előny ha van már tapasztalatod.. Tisztaság, egészség, diszkrétció elvárt és adott.A biztonságos szexet szeretem. Hely Heves megye.A többi az adatlapon képek stb...Vibered jó ha van, kölcsönös szimpátia. fontos!
Fóton vagy 15.kerületben autós kalandra vevő lenne valaki? Aktív vagyok!
Sziasztok, teleélvezett puncit dugnék. Segítene valaki eme álmom megélésében? Ha igen dobjatok egy üzit! Szép napot, jó keresgélést :P
3 ker Pilisvörösvár vonzáskörzetében keresek partnert ma holnap vagy csütörtökön
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Kanos, 25 év körüli fiúval találkoznék akár most. Pilisen helyem is van. Szeretem nyelni, de rámenős fiúnak pucsitok is
Sziasztok! Ma este pasi szolnok?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Ma még valaki egerben akar talizni?
Sziasztok. Edelény környékén valaki?
Holnap délelőttre keresen normál vagy vékony testalkatú, intellligens partnere(i)m Bp. belvárosában. Hely megoldott. Privátban írj lszi.
Holnap délelőttre keresen normál vagy vékony testalkatú, intellligens partnere(i)m Bp. belvárosában. Hely megoldott. Privátban írj lszi.
Hellyel rendelkező szexpartnert keresek Szekszárdon nagyméretű biszex férfit bi párt házaspárt kölcsönös szexre pároknál mindkét fél örömére ha van valaki aki partnert keres írjon privát !
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Cegléd és környékéről biszex kalandozásra valaki?
Sziasztok. Egri férfiként, laza anyák, párok társaságát keresem.
Ma dun 14-15 óra körül Budán leszek . Kalandoznek hölggyel v párral
A héten találkoznék hölgyel 40-70 éves korig! Ha szereted az extrémebb dolgokat csak előny

naphal

tomi
Dana 2