Ma este adatlapunk szerint fogadnánk pasit ! Olvass adatlapot ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en. Helyem van a 11. ker-ben, de utazni is tudok.
Diszkrét, intelligens, ápolt pasit szopnék. Tata, Komárom környékén. Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok! Hölgy, pár jo kis sexre, akár autoskaland is!
Sziasztok! Holnapra keresek hölgyet/nőt/lányt Mátészalkán, kb délig leszek ott, alkalmi titkos kalandra! Ha úgy alakul akár hosszabb távra is. Ha épp nem jó a holnap de érdel alapvetően írj nyugodtan minden héten többször is járok szalkán.
Sziasztok!
Reptér most valaki?..
Reptér most valaki?..
Igényes hölgyet keresek aki élvezne egy kényeztető masszázst Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok.
Szombat délutánra 50éves pár dögös nagy mellű hölgytagja részére keresünk potens minimum 16 cm és 35-50 év közötti férfiakat 5 ös felállásra.
Csak olyan írjon aki ebben az időpontban ráér és a fent említett paramétereknek megfelel. Rövid bemutatkozó üzenetekre vállaszólunk csak.
Szombat délutánra 50éves pár dögös nagy mellű hölgytagja részére keresünk potens minimum 16 cm és 35-50 év közötti férfiakat 5 ös felállásra.
Csak olyan írjon aki ebben az időpontban ráér és a fent említett paramétereknek megfelel. Rövid bemutatkozó üzenetekre vállaszólunk csak.
Csepelen valaki?
Sziasztok
Spontán találkozóra keresek VALÓS hölgyet vagy párt…
Moto
Spontán találkozóra keresek VALÓS hölgyet vagy párt…
Moto
A héten péntekig bezárólag, délelőtti órákban keresek utazni tudó bi férfit, kiváncsi heterót, Legyél aktív, vagy uni.
Helyem van! Előny ha van már tapasztalatod.. Tisztaság, egészség, diszkrétció elvárt és adott.A biztonságos szexet szeretem. Hely Heves megye.A többi az adatlapon képek stb...Vibered jó ha van, kölcsönös szimpátia. fontos!
Helyem van! Előny ha van már tapasztalatod.. Tisztaság, egészség, diszkrétció elvárt és adott.A biztonságos szexet szeretem. Hely Heves megye.A többi az adatlapon képek stb...Vibered jó ha van, kölcsönös szimpátia. fontos!
Fóton vagy 15.kerületben autós kalandra vevő lenne valaki? Aktív vagyok!
Sziasztok, teleélvezett puncit dugnék. Segítene valaki eme álmom megélésében? Ha igen dobjatok egy üzit! Szép napot, jó keresgélést :P
3 ker Pilisvörösvár vonzáskörzetében keresek partnert ma holnap vagy csütörtökön
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Kanos, 25 év körüli fiúval találkoznék akár most. Pilisen helyem is van. Szeretem nyelni, de rámenős fiúnak pucsitok is
Sziasztok! Ma este pasi szolnok?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Ma még valaki egerben akar talizni?
Sziasztok. Edelény környékén valaki?

naphal

Tűzmadár
Barbora D