Kamionos férfit keresek aki szeret szopatni és dugni férfi segget
Sziasztok.Faszimádo Transzi vagyok..Ma Délután Csempeszkopács és Nemeskolta közti részen ki fekszek egy plédre csillogó fényes olajossan..Aki kiverné rám vagy lehugyozna,esetleg szopatna,seggbe baszna az írjon és írom hol lesszek.Ribanckodok egyet... Többen is jöhettek egyszerre.
Sziasztok!
Kőszeg-Szombathely környékén aktív-uni partnert keresek.
Kőszeg-Szombathely környékén aktív-uni partnert keresek.
S ziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok. Pásztó-Hatvan-Gyöngyös vonalon ismerkednék.Autóm van ,utazni tudok. Ha felleltettem az érdeklődésedet , privátban várom a megkereséseket !
Mai nap folyamán is keresünk partnert kizárólag biszex alapon.
Ma délután, esti órákban szopatnék. 37 éves ápolt, diszkrét, humoros, Aktív, domináns pasi, 18/5 körülmetélt pasi vagyok.
16 órakor indulok Hegyeshalomból. M1-M4
Hegyeshalom, Movár, Győr, Tatabánya, Érd, Dunaharaszti, Vecsés, Albertirsa vonalon keresem partnerem. Női rucissal több időt is eltöltenék, ha van helye..
16 órakor indulok Hegyeshalomból. M1-M4
Hegyeshalom, Movár, Győr, Tatabánya, Érd, Dunaharaszti, Vecsés, Albertirsa vonalon keresem partnerem. Női rucissal több időt is eltöltenék, ha van helye..
Budán fogadnék!
Reggelt! Még most a korai órákban valaki egy "gyors" kalandra? Aktív vagyok! Gödöllő, fót újpest vonalon.
Sziasztok.
Valaki most Vecsés környékén??
Valaki most Vecsés környékén??
Már a válaszadás is meghaladja a képességeiket! Egy hirdetővel több, ennyi!
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2026. 03. 13. péntek 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2026. 03. 13. péntek 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki vecses kozelebe aki csatlakozna harmadiknak?
Sziasztok!
FELSZABADULT A MAI ESTÉM Budapesten.
Autóm van, bárhova tudok menni
Bármilyen kalamd érdekel a mai éjszakára, nyugodtan írj.
32 éves 110kg-os 188cm magas srác vagyok.
Családos ember, szóval diszkrét alkalmi kapcsolat érdekel.
Csak azért regisztráltam, hogy tudjak partnert keresni a mai estére.
Merj találkozni!
FELSZABADULT A MAI ESTÉM Budapesten.
Autóm van, bárhova tudok menni
Bármilyen kalamd érdekel a mai éjszakára, nyugodtan írj.
32 éves 110kg-os 188cm magas srác vagyok.
Családos ember, szóval diszkrét alkalmi kapcsolat érdekel.
Csak azért regisztráltam, hogy tudjak partnert keresni a mai estére.
Merj találkozni!
Sportos biszex kanos srác baszásra, szopásra keres partnert, csongrád-békés megye.
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
Ma este/éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t keresnék... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Ápolt, intelligens, igényes, jó méretű Férfiként...
Ma este kedves hetero párt lány nőt fogadnék, bármilyen korosztályt, kulturált rendezett környezetben diszkréten! Részletek adatlapomon. Köszönöm!
Sziasztok, adatlapunk szerint ismerkednénk.
Ma este kalandoznek igényes hölggyel v párral ha van jelentkező? P

naphal