Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
Kamionos?
Átutazó?
Kamionos?
Átutazó?
Keresek valakit aki kimondottan a torkomat dugná. Ha van valaki aki kipróbálná, írjon.
Összeszokott harmasunk 18 éves bombázó csajszival keres hellyel rendelkező párt vagy nőt.
Esetleg autós kaland. Péntek , vagy szombat estére.
Viber, vagy Google chat fontos.
Esetleg autós kaland. Péntek , vagy szombat estére.
Viber, vagy Google chat fontos.
Orosházan keresek férfit ma
Gyere beljebb a városba! 11.kerület
(Ez egy válasz autostali üzenetére (ma 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Közös maszti, esetleg szopás autóban mostanában vecsésen?
Közös maszti, esetleg szopás autóban mostanában vecsésen?..
Régi 6 úton vagy Tatabánya környékén hölgy aki laza tali a benne lenne? Én 30.as pasi. Írj privátban ha létezel
Hali
Nyiregyen keresek nőt vagy párt.
Nyiregyen keresek nőt vagy párt.
Sziasztok! Holnap napközben pár vagy lány esetleg!? Részletekért keress privátban
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 20-65 korig anya-fia, unoka-nagyi szerepjátékos szeretői kapcsolathoz.
Szia írtam privatba
(Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (tegnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:19
Szombaton, Bp-en szívesen fogadunk igényes pasikat. Akit érdekel, privátban írjon!
Szia adtam privatba
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (tegnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délelőtt is szívesen találkoznék nyitott, többest imádó budapesti vagy környékbeli párral, akár autós kalandra. Imádom, ha egy nő egyszerre több férfit kényeztet, vagy ha én hátulról keményen, hosszan dughatom, miközben a párját orálisan kénezteti. Szép napot!
Jóreggelt! Mátészalkán ma délelőtt hölgy vagy pár alkalmi titkos kaland? Csak diszkréten
Ma 10-től Pécsen keresünk párt
Sziasztok! Péntek esti felhőtlen szórakozás, közös élvezet megélésének érdekében keresném igényes, szenvedélyes pár társaságát - a hölgy és férfi örömére egyaránt. Utazás nem jelent gondot,
Sziasztok!
Ma késő délutántól keresek játszótársat.
Ma késő délutántól keresek játszótársat.
Sziasztok!
Ma este Budapest /reptér és környékén kalandvágyó pár, hölgy, ferfi? Valaki / valakik kinnt vannak vagy majd lesznek a ma este folyaman?
:P
Ma este Budapest /reptér és környékén kalandvágyó pár, hölgy, ferfi? Valaki / valakik kinnt vannak vagy majd lesznek a ma este folyaman?
:P
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

naphal

trutty