Sziasztok!
Holnap ( pénteken ) megyek Budapestről Keszthely irányába. Szívesen elviszek valakit ( lány, pár , nálam fiatalabb srácot ) , ha meg van a kölcsönös szimpátia akkor bármi megtörténhet
Holnap ( pénteken ) megyek Budapestről Keszthely irányába. Szívesen elviszek valakit ( lány, pár , nálam fiatalabb srácot ) , ha meg van a kölcsönös szimpátia akkor bármi megtörténhet
Kaposvár? Pécs?
Bi-passziv jótestü jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
vágyaid: pervinimano
romeo: pervi_p
Bi-passziv jótestü jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
vágyaid: pervinimano
romeo: pervi_p
Démpesten ma 15 óra felé szopnék autoban, szabadban. De közös farokverésben is benne vagyok,légy ápolt. Nyelem is
Péntek szombat estére keresek hölgyet vagy párt
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnerem ma délelőtt!
Monor és környéke!
Autós kalandra keresném partnerem ma délelőtt!
Monor és környéke!
Sziasztok, Miskolc környékén keresek ma vagy holnap napközben part vagy hölgyet.
Sziasztok! Győrben és a környéken keresek mostanában alkalmi kalandot!
Esztergom környékén cumiznék
Szép napot. Ma és holnap délelőtt ráérő hölgyet illetve párt keresnék minden jóra
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Összeszokott harmasunk 18 éves bombázó csajszival keres hellyel rendelkező párt vagy nőt.
Esetleg autós kaland. Péntek , vagy szombat estére.
Viber, vagy Google chat fontos.
Esetleg autós kaland. Péntek , vagy szombat estére.
Viber, vagy Google chat fontos.
Sziasztok! Ma este, éjjek szívesen találkoznék egy szexi, többest imádó budapesti vagy környéki párral! Magas, potens férfi vagyok. Ha tetszem, adok számot, hogy beszélhessünk.
Tapolca Zánka Füred körül pasi most??
Sziasztok ! Szekszárdon szexre keresek ápolt biszex férfit diszkréten írj privit!
11 kerben szexre keresek
Holnap reggel 04:40 - 05:40-ig naplás tónál kis szabadtéri kaland érdekes lehet valakinek? Aktív vagyok!
Sehol senki ?? Verném arcra.szàjra most vecsésen!!!
sziasztok, szexi cuccokat kedvelő budapesti hölggyel ismerkednék, 48 éves hetero pasi vagyok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
Kamionos?
Átutazó?
Kamionos?
Átutazó?
Keresek valakit aki kimondottan a torkomat dugná. Ha van valaki aki kipróbálná, írjon.

naphal