Sziasztok! Szombaton veszpremben délelott esetleg valaki kalandozna? Autoban!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Párhoz, hölgyhöz csatlakoznék. Szivesen meglátogatlak titeket. Éljétek meg velem vágyaitokat
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma!
Sziasztok ! Szombat kora reggel esetleg délután közös masztira orálra valaki Szekszárdon ? Ha érdekel írj privátba !
Ma este, holnap reggel, vagy holnap este Dunakeszin és környékén keresnék lányt, vagy párt. Kis méretű fiatal fiú vagyok
sziasztok, mai randira keresek hölgyet Bp-en, helyem van a 11. kerben
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon, akar ma is!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(Péntek 04.17.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(Péntek 04.17.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
este Dabason leszek
(Ez egy válasz Bevállalós pasi üzenetére (tegnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:41
Sziasztok. Péntek estére hölgyet, párt keresek. Minden jobban benne vagyok.
Budapesti vagyok és van helyem.
Budapesti vagyok és van helyem.
Ma kora dun hölgy v pár aki kalandozna igényes férfival? 3 ker v környéke
Szombat estére szívesen társulnék párhoz vagy csoporthoz Veszprém és Gyulafirátót környéken.
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.30-tól 22-ig leszünk fent. Légy ápolt, normális és határozott. Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél.
Sziasztok! Budapesten keresek, 50 év alatti jelentkezőket, akik körbeállnának, megszopatnának és sorban, egymás után telepumpálnák a számat spermával. Minden kemény faszt alaposan megfejek! Sötétedés után, kint a szabadban, egy fákkal, bokrokkal takart, félreeső helyen, Lenyelném mindet! Szexis női ruhában, combfixben, hosszú szárú, tűsarkú csizmában, nagy szilikon mellekkel és szopómaszkban lennék. A jelentkezőknek szívesen és gyakran szerveznék ilyen bulit, ameddig elég jó idő van hozzá. Utána meg meglátjuk, hátha akad majd valakinél hely a hidegebb időkre. Ha esetleg betegségtől tartanátok, akkor megnyugtatásul jelzem, hogy PREP-et szedek megelőzésképpen. Várom a sok jelentkezőt. Teljesen ingyenes program. Nagyon fontos, hogy az ápoltság adott és elvárt! Nagyon érzékeny vagyok a kellemetlen szagokra, ezért kérlek legyetek ápoltak és kellemes illatúak, mindenhol! Hogy véletlenül se legyen semmi félreértés, nem vagyok nő!
Ma este 20:30-kor (Pénteken 04. 17.) várlak benneteket a megadott helyszínen!
Helyszín: https://www.google.com/maps/place/Spotterdomb/@47.4204265,19.2- 907618,1027m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x4741c04143f53e79:0xbbb6- 99f3bcc3882c!8m2!3d47.4211815!4d19.2885946!16s%2Fg%2F11b5pj99p- j?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI2MDQxMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
(Googlemap: Spotterdomb)
Kérlek jelezd, ha ott tudsz lenni!
Ma este 20:30-kor (Pénteken 04. 17.) várlak benneteket a megadott helyszínen!
Helyszín: https://www.google.com/maps/place/Spotterdomb/@47.4204265,19.2- 907618,1027m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x4741c04143f53e79:0xbbb6- 99f3bcc3882c!8m2!3d47.4211815!4d19.2885946!16s%2Fg%2F11b5pj99p- j?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI2MDQxMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
(Googlemap: Spotterdomb)
Kérlek jelezd, ha ott tudsz lenni!
Sziasztok,
Mai péntek estére Budapesten, vagy a közelében csatlakoznék párhoz. Nagyméretű, helyes, sportos srác vagyok.
Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Mai péntek estére Budapesten, vagy a közelében csatlakoznék párhoz. Nagyméretű, helyes, sportos srác vagyok.
Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Diszkrét férfi párokat és hölgyeket keres a Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről…
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Sziasztok!
Kalandozni szeretnék a Balcsi környékén.
Hölgyet, párt (hetero) keresek.
Hely van Zamárdiban, de autós kaland is érdekel.
Kalandozni szeretnék a Balcsi környékén.
Hölgyet, párt (hetero) keresek.
Hely van Zamárdiban, de autós kaland is érdekel.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma péntek délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Közös hokira és orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi!
Sziasztok, fiatal pasit keresek nagy farokkal. Viber, tel szám legyen,nem levelezgetek.
Sziasztok!
Most valaki Bp? 14.ker hely ok
Most valaki Bp? 14.ker hely ok

naphal

Oroszlan0708