Sziasztok! Ma este szívesen dugnék és szopatnék csinos barátnőt vagy feleséget a párjával együtt. Imádom, ha többen kényeztetünk egy csini hölgyet. Imádom az autós szexet is.
Budapesti vagyok, így a környéken keresek. Privátban elértek
Budapesti vagyok, így a környéken keresek. Privátban elértek
Sziasztok ! Van Szekszárdon ápolt biszex férfi aki ismerkedne bi kaladozáshoz? Írj privit!
Holnap estére keresünk budapesti 30- év feletti 50-év alatti tiszta ,ápolt, pasit aki duci imádó és szívesen kiverné a farkát elöttem és a puncimra spriccelne.Ha valakit érdekel a részleteket privátban megbeszélhetjük!
Arc kép nélkül ne írj mert nem válaszolok!!!!
Arc kép nélkül ne írj mert nem válaszolok!!!!
Csepelen hellyel rendelkező 35-45 éves hetero pasit keresünk barátnőm kényeztetesere.
Viber számmal jelentkezz..
Viber számmal jelentkezz..
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (tegnap 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:36
12 éve vagyunk együtt a nejemmel! 5 éve rendszeresen dugatom! Budapesti pasit keresünk! Ápolt és diszkrét legyél! Hellyel rendelkezünk!
Sziasztok! Fehérváron ma valaki? Sok mindenben benne vagyok! Írj ha érdekel
sziasztok, 11. ker. kondorosi út végénél / árasztó-part környékén hölggyel randiznék estefelé... helyem is van, ha az kényelmesebb
Valaki mostanában a 15 ker vagy környékén akár autós kalandot?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Valakik?
Extra nagy faszu férfiakat keresek ,ürithetsz belém
Sziasztok! Holnapi napra keresek párt vagy lányt kalandozáshoz, képzett masszőrként erotikus masszázst vállalok igény esetén!
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok. Keresnék partnert erre a hétre délelőttönként Csepel, Szigetszentmiklós környékén.
Sziasztok!
Potens pasiként keresném sexpartnereim ma délelőtt!
Üllő-Albertirsa között!
Potens pasiként keresném sexpartnereim ma délelőtt!
Üllő-Albertirsa között!
Sziasztok! Debrecenben most hölgy akinek lenne kedve alkami diszkrét kis kalandhoz ma délelőtt?
Szisztok! Nyíregyházán, vagy környékén keresnék hölgyeket, párokat kellemes kikapcsolódásra. Lehetőleg hétköznap nap közben. Keressetek nyugodtan!
12 éve vagyunk együtt a nejemmel! 5 éve rendszeresen dugatom! Budapesti pasit keresünk! Ápolt és diszkrét legyél! Hellyel rendelkezünk!
Sziasztok ! A héten kérek párt, lányt kalandra! Kis biszex játékkal fűszerezve! Vagy egy nagyon szexi travi lányt!
Sziasztok. Ma delelttre keresem szexpartnerem. Helyem van ujpesten
Sziasztok, ma estére keresek fiatal nagy farku pasit. 5 perces pasik kiméljenek. Senkit nem kéresztetek el a párjátol.

naphal

Isabela