Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
sziasztok, mai randira hölgyet keresek Bp-en, helyem van a 11. kerben
Sziasztok!
Hétvégére keresek napközben ráérő hölgyet vagy max párt nemhétköznapi kalandokra Rétság Balassagyarmat Vác vonalon. Részleteket privátban.
Hétvégére keresek napközben ráérő hölgyet vagy max párt nemhétköznapi kalandokra Rétság Balassagyarmat Vác vonalon. Részleteket privátban.
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.30-tól 22.30-ig leszünk fent. Légy ápolt, normális és határozott. Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél.
Kondorosi út Dunaparton lesz valaki
Ma délután?
Ma délután?
Mostanság megyünk aréna plázába ha valakinek érdekes lehet...
Most valaki vecsésen? Közös maszti esetleg szopatnék
Sziasztok! Ma délelőtt keresek hölgyet, párt minden jóra, most van helyem a XI kerületben. 33 éves 183 cm magas normál, alkatú és méretű jóképűnek mondott férfi keresi társaságát. Hetero alapon majdnem minden belefér.
Két férfi csinos sub nöt keres.
Helyes parhoz most pasi van?
Sziasztok!
Keresek minden nap kalandra vágyókat.
Lehetőleg ne legyél több mint 45 éves.
Minden nap korán reggel megyek Visznekről Budapestre dolgozni az M3 autópályán, illetve nap végén haza.
Párokhoz csatlakoznék, de minden másra is nyitott vagyok, a lényeg hogy általában nem túl sok időm van ilyenkor.
Akár már holnap reggel is nyitott vagyok bármire, nem vagyok kamu, komolyan gyors talikat szeretnék, ám de nem zárkózom el a rendszeres gyors taliktól sem.
Ápolt vagyok, aktív potens
keress privátban, ha lehet küldd el a számod betűkkel leírva.
Írj és tali.
Ha nem vagyok fent, ne aggódj. Írd meg melyik pihenőhelyen vagy Gyöngyöstől Budapestig. Én általában 3/4 5-kor indulok és a pályán mondjuk hatvan környékén 5 óra max fel 6-kor szoktam lenni.
Írj és tali
Keresek minden nap kalandra vágyókat.
Lehetőleg ne legyél több mint 45 éves.
Minden nap korán reggel megyek Visznekről Budapestre dolgozni az M3 autópályán, illetve nap végén haza.
Párokhoz csatlakoznék, de minden másra is nyitott vagyok, a lényeg hogy általában nem túl sok időm van ilyenkor.
Akár már holnap reggel is nyitott vagyok bármire, nem vagyok kamu, komolyan gyors talikat szeretnék, ám de nem zárkózom el a rendszeres gyors taliktól sem.
Ápolt vagyok, aktív potens
keress privátban, ha lehet küldd el a számod betűkkel leírva.
Írj és tali.
Ha nem vagyok fent, ne aggódj. Írd meg melyik pihenőhelyen vagy Gyöngyöstől Budapestig. Én általában 3/4 5-kor indulok és a pályán mondjuk hatvan környékén 5 óra max fel 6-kor szoktam lenni.
Írj és tali
Valaki most Gazdagréten egy szopas ?
Most Füzesabony környékén?
Férfias jófarkú pasit szopnék.lakáson glory hole is szopathatsz anoním.Bp.hely van
Sziasztok. Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék szombat este a hölgy kényeztetésére,örömére Budapesten vagy Esztergom környékén. Ha lenne olyan hölgy vagy pár aki benne lenne,az jelezzen
Sziasztok esetleg van itt olyan pàr ahol a hölgy tag terhes ?Lehetne csatlakozni a hölgy örömêre ?
Sziasztok ! Hellyel rendelkező ápolt nagyméretű biszex férfit keresek Szekszárdon minden jóra . Írj privit ha érdekel és kalandoznál !
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Ápolt 23 éves atlagos alkatú srác vagyok.
Keresek olyan férfit mára Budapesten (bah csomópont es Corvin negyed között)
Aki szeretne üríteni egyet 18-19 óra körül.
Kerdes nélkül le szopom, előny ha par napja nem élvezett el.
Helyem nincsen sajnos.
De autóba es egyéb helyeken jo lehet
Ápolt 23 éves atlagos alkatú srác vagyok.
Keresek olyan férfit mára Budapesten (bah csomópont es Corvin negyed között)
Aki szeretne üríteni egyet 18-19 óra körül.
Kerdes nélkül le szopom, előny ha par napja nem élvezett el.
Helyem nincsen sajnos.
De autóba es egyéb helyeken jo lehet
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok! Öklözés és más perverzió előny!

naphal

Feco2526