Valaki a reptéren meglesne ahogy masztizok?
Sziasztok.
40 es ápolt, normális pasi vagyok aki alapvetően hetero kapcsolatban él. Olyan kmpasit keresek aki szintén nős , vagy hetero kapcsolatban van, és nem bánná ha olykor olykor egy pasi kielégítené szájjal.
Nem érdekel, pasik között sem csòk,simogatás, dugás és semmi ilyesmi. Csak szopnék élvezésig,és viszonozni sem kell.
Hossútávra keresek egy káros szenvedélyektől mentes, normális,ÁPOLT!!,IGÉNYES!! partnert.
Napközbeni, és esti szabadidő el is rendelkezem.
Párral is szívesen találkozom.Utazni tudok. Bp+ 50 km körzete.
40 es ápolt, normális pasi vagyok aki alapvetően hetero kapcsolatban él. Olyan kmpasit keresek aki szintén nős , vagy hetero kapcsolatban van, és nem bánná ha olykor olykor egy pasi kielégítené szájjal.
Nem érdekel, pasik között sem csòk,simogatás, dugás és semmi ilyesmi. Csak szopnék élvezésig,és viszonozni sem kell.
Hossútávra keresek egy káros szenvedélyektől mentes, normális,ÁPOLT!!,IGÉNYES!! partnert.
Napközbeni, és esti szabadidő el is rendelkezem.
Párral is szívesen találkozom.Utazni tudok. Bp+ 50 km körzete.
Sziasztok!
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnerem mostanában!Monor
Autós kalandra keresném partnerem mostanában!Monor
1 óra múlva Budaörs és környékén leszek. Hölgyet v párt meglatogatnek kalandoznek ha van jelentkező? Érettebb is
Hölgyet keresek rendszeres , szeretői viszonyra sok féle megoldás érdekel
ha van nyitott hölgy egyáltalán az oldalon
ha van nyitott hölgy egyáltalán az oldalon
Mór és környéke esetleg hölgy a héten délelőtt folyamán szabadban egy kis huncutkodáshoz? :$ írj privátban bátran. 32 éves sportos férfi.
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten…
Bármikor jó…
Bármikor jó…
Budapest keleti pályaudvar közelébe vagyok most, ha lenne rám igény
akkor várom a jelentkezést.
akkor várom a jelentkezést.
Ma délután szeretőmel párt szívesen fogadunk 17 órától Székesfehérváron
Sziasztok! Debrecenben hölgy ma dél körül esetleg diszkrét kaland?
Sziasztok!
Üllő-Albertirsa között sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Üllő-Albertirsa között sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Jóreggelt! Ma reggel X.kerben hölgy esetleg alkalmi diszkrét kaland? Helyem van.
XI. kerületből keresek, hetero alapon Párt, avagy Nőt kötetlen időtöltésre, ma estére/éjszakára!
Helyem sajnos nincs, de mozdulni tudok, akár agglomerációba is!
Nem vagyok kétbites sem mentálisan, sem szexualitás terén.
Helyem sajnos nincs, de mozdulni tudok, akár agglomerációba is!
Nem vagyok kétbites sem mentálisan, sem szexualitás terén.
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
Sziasztok most kölcsönös szopás 20kerben?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!Miskolcon hölgy partnert keresek,az időpont május 15-16.Kirándulás,masszázs,amit szeretnénk
Gödöllőn szopatnék ma este.

naphal

swingerpar40
Gabriella H