Sziasztok paks és környékén lány,pár nő?Nem akarja megdugatni vagy megszoptatni magát? 30 éves hetero férfi vagyok privibe írj ha érdekes lehet köszi
Hétvégén Nyiregyen aktív pasik?
Sziasztok!
Diszkrét, baràtsàgos férfiként pàrt fogadnék holnap este-éjjel.
Diszkrét, baràtsàgos férfiként pàrt fogadnék holnap este-éjjel.
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
Van Szekszárdon biszex férfi aki talizna szabadban masztira orálra? Írj privit ha érdekel !
Párt keresek akik szeretnének egyszerre szopni
Ma valaki kér egy fiatal sráctol (23 eves vagyok atlagos/sportos alkatú) egy érzelem mentes szopást?
Csak megyek, le szoplak és el is megyek.
Mellébeszélés minden nelkul
15:00-17:00környékén.
Déli pályaudvar Corvin kornyeken
Helyem nincs , de jo lehet nyilvános mosodba vagy autóba
Csak megyek, le szoplak és el is megyek.
Mellébeszélés minden nelkul
15:00-17:00környékén.
Déli pályaudvar Corvin kornyeken
Helyem nincs , de jo lehet nyilvános mosodba vagy autóba
Sziasztok
Keresnénk egy kiváncsi hetero/ bi srácot maximum 40 éves korig, utazni tudunk, Budapest és környéke. Szép ápolt nagy farkad legyen, részleteket megbeszéljük. Mi 27 és 29 évesek vagyunk. Írj ha van kedved. ( legyen viber, whatsapp, telegram, google chat bármi ahol folytatjuk ird is meg az uzenetben ne keljen kerlek kulon kerni)
Keresnénk egy kiváncsi hetero/ bi srácot maximum 40 éves korig, utazni tudunk, Budapest és környéke. Szép ápolt nagy farkad legyen, részleteket megbeszéljük. Mi 27 és 29 évesek vagyunk. Írj ha van kedved. ( legyen viber, whatsapp, telegram, google chat bármi ahol folytatjuk ird is meg az uzenetben ne keljen kerlek kulon kerni)
Sziasztok! Mára keresek Rétság környékén ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban.
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Valaki
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Valaki
Sziasztok! Ma 12 körül Székesfehérvár, Mór környékén egy spontán kaland, párok, hölgyek?Megbízható, igényes ápolt pasi vagyok!
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt, Üllő-Albertirsa között!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt, Üllő-Albertirsa között!
A 16. kerületben egy laza "manualterapi" - ra hölgyet keresek ma délelőttre
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Nyiregyhazan bisex part keresek ahol a Nőből kinyalhatom a pasi forro tejét , majd utana én is feltöltheten. Passziv vagyok , a pasi szopathat dughat a nő előtt.
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Péntek este fél kilenc után - ha van érdeklődő - ki tudok nézni a Fóti Auchan parkolóba. Írj, ha menjek.
Sziasztok.
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! Ráckeve-Dunavarsány közelében valaki?

naphal

Ivone