Sziasztok! Holnap délután/este volna pár vagy hölgy aki találkozna Nyíregyházán és környékén ?
Sziasztok! Holnap délelőtt egy kellemes ismerkedős, de kötelezettségek nélküli, olyan mindent lehet, de semmit sem muszáj kávé? Én 183/80, sportos, 44 éves, full heteroszexuális kemény , a képeken látható farkú pasi vagyok. Csipet a többest, de pasik között csak hetero alapon..
Puszi! Tomi
Puszi! Tomi
Sziasztok! Ma estére keresnék Pest budai oldaláról hölgyet izgalmas időtöltésre...
Várlak ha szivesen szopatnál egy fiatal igényes srácot lakásán anonim,jöhetsz álarcban,sötétben félhomályban szoplak finoman hossdzan..nem beszélgetünk csak csinálom és utána elmész.Irj ha ki vagy éhezve!Fantasztikus jó lesz.
Pestmegyei vagyok,akár éjfélig is várlak!
Pestmegyei vagyok,akár éjfélig is várlak!
Sziasztok, fiatal, nagy farku pasit keresek.
Mi lenne a terv?
(Ez egy válasz Nightcouple üzenetére (tegnap 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Szolnok környékén keresek lányt / párt
Sziasztok. Szívesen csatlakozom, ha még van kedvetek.
(Ez egy válasz Nightcouple üzenetére (tegnap 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok valakinek van kedve valamit csinálni? Itt hokizom Dunaújvárosban a Bárka szabadidő parknál! Lehet csatlakozni!
Ma estére keresünk pasit-pasikat.Fogadni tudunk Pest belvárosában.
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!! Privátba írj
valaki a hétvégén ?
valaki a hétvégén ?
Igenyes, szexy, szenvedelyes hölgyet szivesen fogadnek ma este. Helyem van.
Irj es beszeljunk
Irj es beszeljunk
Nem igazán értem, hogy többen írnak, de előtte annyi fáradságot nem vesznek, hogy elolvassák az adatlapomra. Nem vagyok bunkó, minden üzetenetre válaszolok. De ne húzzuk már egymás idejét...
Sziasztok újra ki próbálnám magam párokkal volt alkalmam már részt venni ebbe abba és nagyon tetszett párok jelentkezését várom
Sziasztok!
Ma estére keresek Uni aktív pasit.Veszprém mellett van helyem!
Ma estére keresek Uni aktív pasit.Veszprém mellett van helyem!
Fiatal lányt, elhanyagol feleséget, nyalnék élvezésig, vagy amit szeretnél!
Sziasztok!
Péntek délelőtt párral találkoznék akik ffi-t keresnek. Hármasban tapasztalt ffi vagyok.
Péntek délelőtt párral találkoznék akik ffi-t keresnek. Hármasban tapasztalt ffi vagyok.
Pénteken napközbeni találkozóra keresünk hasonló testalkatú párt
Sziasztok! Ma délután kalandoznék elhanyagolt hölgyel, vagy párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére! Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük merek találkozni személyesen!!
Ad kölcsön a felesêged pàrod .Két negyven pluszos pasi szívesen dugnà használná előted a pàrod elöted vagy veled közösem hetero alapon.Helyünk nincs utazni tudunk, vagy akàr kocsival félre àltok a pàrod csak a popsijàt ki dugja az kocsi mindenki el élvez és mehet a dolgàra .17 19 intim àtlagos testalkat

naphal

bubu25
Petra Z