sziasztok, hölgyet keresek Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok... helyem van a 11.ker-ben
Teszünk még egy próbát, hátha most sikerül: kimondottan tűzoltó foglalkozású, jó megjelenésű férfit keresünk szexi feleségem szórakoztatására. Nem elég csak a beöltözés (sisak, egyéb felszerelés persze jól jönne
, tényleg fontos, hogy tűzoltó legyél. Tudjuk, hogy elég szűk keresztmetszet, de hátha
, tényleg fontos, hogy tűzoltó legyél. Tudjuk, hogy elég szűk keresztmetszet, de hátha
Mai nap dun 14 óra körül a 11 ker fele megyek . A környéken hölgy v pár aki kalandozna? A környező kerületek is jók.akar Kukkolas is.
Sziasztok! Ma vagy a hétvégén volna valaki aki találkozna Nyíregyházán és környékén ?
21 óra felé 11 ker Árasztó úton Dunapart?
..ha találsz én is szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz ptomi111 üzenetére (ma 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:06
(Ez egy válasz ptomi111 üzenetére (ma 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
12 - 14 óra között a Pólus háta mögött keresnék egy nőt aki kiverné, viszonzás is érdekel.
12 - 14 óra között a Pólus háta mögött keresnék egy nőt aki kiverné, viszonzás is érdekel.
Mátészalkán vagy környékén most délelőtt hölgy vagy pár?
Sziasztok!
Diszkrét, baràtsàgos, enyhén nyitott férfiként keresek ma estére pàrt. Dunakanyar, de helyem is van.
Diszkrét, baràtsàgos, enyhén nyitott férfiként keresek ma estére pàrt. Dunakanyar, de helyem is van.
Pálinlás jó reggelt mindenkinek
hölgyel találkoznék, aki igényli hogy alaposan ki legyen nyalva. Diszkrét helyem van napközben, de utazni is tudok. Légyszi privátban írj.
hölgyel találkoznék, aki igényli hogy alaposan ki legyen nyalva. Diszkrét helyem van napközben, de utazni is tudok. Légyszi privátban írj.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Pécsen most valaki valakik ma délelőtt?
Sziasztok! Holnap délután/este volna pár vagy hölgy aki találkozna Nyíregyházán és környékén ?
Sziasztok! Holnap délelőtt egy kellemes ismerkedős, de kötelezettségek nélküli, olyan mindent lehet, de semmit sem muszáj kávé? Én 183/80, sportos, 44 éves, full heteroszexuális kemény , a képeken látható farkú pasi vagyok. Csipet a többest, de pasik között csak hetero alapon..
Puszi! Tomi
Puszi! Tomi
Sziasztok! Ma estére keresnék Pest budai oldaláról hölgyet izgalmas időtöltésre...
Várlak ha szivesen szopatnál egy fiatal igényes srácot lakásán anonim,jöhetsz álarcban,sötétben félhomályban szoplak finoman hossdzan..nem beszélgetünk csak csinálom és utána elmész.Irj ha ki vagy éhezve!Fantasztikus jó lesz.
Pestmegyei vagyok,akár éjfélig is várlak!
Pestmegyei vagyok,akár éjfélig is várlak!
Sziasztok, fiatal, nagy farku pasit keresek.
Mi lenne a terv?
(Ez egy válasz Nightcouple üzenetére (tegnap 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Szolnok környékén keresek lányt / párt
Sziasztok. Szívesen csatlakozom, ha még van kedvetek.
(Ez egy válasz Nightcouple üzenetére (tegnap 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)

naphal