18/4 borotvált szívesen
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2026. 05. 16. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok nagy méretü ffi aki találkozna?
Közben sajnos változott a helyzet még se lesz jó :(
(Ez egy válasz MáteaNyaligátor üzenetére (2026. 05. 16. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 16. szombat 13:01
Sziasztok! Esélytelenek nyugalmával írok, van egy jó órám arra, hogy valaki leszopjon, helyem van a XI kerületben. 183 cm magas átlag alkatú és méretű potens férfi vagyok.
Sziasztok! Esélytelenek nyugalmával írok, van egy jó órám arra, hogy valaki leszopjon, helyem van a XI kerületben. 183 cm magas átlag alkatú és méretű potens férfi vagyok.
Most szopnek szopatnek nálad Pesten ifj
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Vasárnap partnert keresek Maglódon.
Sziasztok,
Egy kedves budapesti hölggyel barátkoznék a mai estén.
Adatlapon szerint
Szép napot
Egy kedves budapesti hölggyel barátkoznék a mai estén.
Adatlapon szerint
Szép napot
Mai esős napon hölgy, pár társaságát szívesen élvezném Balatonkeresztúr környékén. Helyem van.
Közös hokira és orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi!
Sziasztok. Esztergom-Komárom vonalon keresek hölgyet vagy párt ma napközben kellemes időtöltésre.
11kerben vagyok irtam üzit
(Ez egy válasz maszkospar üzenetére (2026. 05. 15. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár hölgy tagját,dugnám,nyalnám,szopatnám,a pasija elött!
Vagytok?
(Ez egy válasz maszkospar üzenetére (2026. 05. 15. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktuális még?
2. Keruletben most nagy meretu?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Holnap kora este pesten leszek szivesen csatlakoznék párhoz de egy közös hoki is érdekel pasival,utazni tudok,Én egy diplomás illemtudo barátsagos 40 es pasi vagyok.várom leveled
Sziasztok Ma este szopnék ingyenesen a XVII. kerületben. Lődd tele a számat csordultig, lenyelem mindet!
Sziasztok!
31 éves vékony passzív srácként keresek szexpartnert ma estére.
Helyem van a Glory Cafe közelében.
31 éves vékony passzív srácként keresek szexpartnert ma estére.
Helyem van a Glory Cafe közelében.

naphal

crash77
Dorety