Lezbikus lányt keresünk!
Sziasztok.Faszimadó TRANSZI vagyok.MA azaz Május 25 HÉTFŐN 15-18 óráig Szombathelytól 20 km Rábatöttös felől Gyanógeregye előtt,híd előtt jobbra földes út végén L alakos földes úton beolajozva csillogó fényes lábakkal és seggek flangálok..Aki szopatna,seggbe baszna, lehugyozna az arra megtalál.
Sziasztok ma estére keresek BP. I párt, hölgyet 20 órától éjfélig, vagy akár egész éjszakára.
Mór és környéke hölgy esetleg? :$ írj privátban.
Holnap, kedden, kb 14 órától a Gárdonyi nudin leszek, passzív férfiként.
Kedvetekre szophattok, dughattok.
Horgászkalap, fekete keretes napszemüveg lesz rajtam, és a bal csuklómon, világoskék műanyag karkötő.
Vagy napozok, sétálok, vagy a nádasban leszek.
Sárga-fehér csíkos törölközőn leszek.
Ha akartok valamit csak annyit mondj: gyere, és megyek veletek, és teszek a kedvetekre
Kedvetekre szophattok, dughattok.
Horgászkalap, fekete keretes napszemüveg lesz rajtam, és a bal csuklómon, világoskék műanyag karkötő.
Vagy napozok, sétálok, vagy a nádasban leszek.
Sárga-fehér csíkos törölközőn leszek.
Ha akartok valamit csak annyit mondj: gyere, és megyek veletek, és teszek a kedvetekre
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Sziasztok! Holnap reggel 6:00 körül keresek valakit, aki leszopna, kocsival megyek a XI-ből, de ha van helyed az is jó!
Valaki Vecsésen ?? Közös maszti , szopás-szopatás mostanában ?
Sziasztok!
Párok,hölgyek egy mai kaland BP??
Keressetek privátban !
Párok,hölgyek egy mai kaland BP??
Keressetek privátban !
Sziasztok párokat keresek a hét folyamára
Salgótarján -Eger- Gyöngyös -Hatvan vonzáskörzetében normális, férfias biszex pasi van aki ismerkedne? Írj privát üzenetet!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Helo..
Ma 14 -15 óra körül ,felugranék hozzád...Pestit keresek !
Fotó ,telo nincs .
Ma 14 -15 óra körül ,felugranék hozzád...Pestit keresek !
Fotó ,telo nincs .
Ma este Bp? Ismerkednék ágyamban
Hello
Ma napközben szopatnék..
(Komárom - Gönyü)
Ma napközben szopatnék..
(Komárom - Gönyü)
Nógrád megyében keresek megbízható női partnert akár titokban is, írj bátran!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Ma este keresek Hatvan és környékén nincs valakinek kedve találkozni? Autóm van így mobilis vagyok ésszerű keretek között .

naphal

atlantis1