Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok.
Ma este Hölgy (pár heteró alapon)szépvölgyi parkolóba V. Kondorosinál V. A városliget.... 1 Kis huncutkodásra
Ma este Hölgy (pár heteró alapon)szépvölgyi parkolóba V. Kondorosinál V. A városliget.... 1 Kis huncutkodásra
Sziasztok! Éjszaka reptér környékén hölgy vagy pár? Szívesen kalandoznék!
Valaki éjjel 2 től 10 14 kerben ?
Sziasztok!
Holnap estére-éjjelre(de màs alkalomra is) keresek baràtsàgos, diszkrét pàrt. Minden lehetőség érdekel. Helyem van.
Holnap estére-éjjelre(de màs alkalomra is) keresek baràtsàgos, diszkrét pàrt. Minden lehetőség érdekel. Helyem van.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Hajduszoboszlón,holnap kora estére keresek férfi szexpartnert. Bármi ami jó jöhet.
Bi pasi mostanában Sopron környékén?
Bp 18 keres talihoz (ikeanal kb) keresek Pasit aki elottem kiverne es vegignezhetem esetleg verhetem neki. Ha van gumi lehet kiprobalnam a cumizast. 39ff vagyok macis. Idosebb macis okes.
Ma 19:00 utan kb mar jo lenne.
Ma 19:00 utan kb mar jo lenne.
Ma du. Harcsáson valaki?
Menj a Co-walter -hez, ott mindig vannak faszverősök. Ahol kezdődik a töltés (murva) ott jobbra le. Ha nincs senki, akkor is max fél óra-órán belül lesz ott... Mikor tervezted, mert reggel kevesebben vannak, 10-11-től indul be az élet.
(Ez egy válasz vz1979 üzenetére (2026. 05. 26. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonfüred akt,? Minden este hajnalba jó anyagias vok .kel sex gyere
Pesti hellyel rendelkezőt keresek,aki mostanában ráér
Sziasztok, kedves hölgyel vagy párral szeretném eltölteni a délutánt. ÍDiszkrét helyem van és kellemes hűvös ház is. Privátban írj ha érdekel.
Györ környékén bi pasi mostanában?
Sziasztok!
Auzós kalandra keresném partnerem mostanában!Monor!
Auzós kalandra keresném partnerem mostanában!Monor!
szigethalom-Dunavarsány környéki biszex párral, aktív-uni férfival ismerkednék
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Sziasztok. Szertném meglepni páromat a hétvégén, amihez Hölgy társaságát keresem minden jóra. Csajos játékokban kezdő vagyok,de szeretem. Helyünk van,de szívessen utazumk is. Amennyiben lenne hozzá kedved,írj privátban. Kinga
Sziasztok. Nagyon szép a hölgy a fotókon. Biztos találtok ott Herrnád-on pasit vagy a közelböl!))
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2026. 05. 26. kedd 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 26. kedd 06:15
Potens,jó mérettel rendelkező srácot keresünk ma kora estére a holgy kielégitésére. Max 35 éves korig. Helyünk van.

naphal

Uborka28
Danielle