Sziasztok. 38éves pasi vagyok. Autós kalandra keresek ápolt, borotvált, minimum àtlagos testalkattal max42éves aktív pasit. Szopnék. Csak szopás lenne. Nem kérek semmilyen viszonzást. Ma (szerda) Soltvadkert vagy kiskőrös 14:00-15:20-ig. Keress privátban.
Autós kaland most?Monor!
50+/186/100 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Sziasztok!
Budapest X kerület Örs vezér tere környékén?
Van most némi időm.
Budapest X kerület Örs vezér tere környékén?
Van most némi időm.
Sziasztok ! Reptérnél most pár ?
Ma szopnék egy szép farkat vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék. Van diszkrét helyem.
Dziasztok. Most délelőtt egy kis kaland? Gödöllő vagy környéke? Párhoz is szivesen csatlakoznék....
Most valaki Gyöngyösön? Kíváncsi hetero volnék.
sziasztok, Bp-en vagy környékén keresek hölgyet a mai napra, hetero pasi vagyok, helyem is van a 11. kerben, de utazni is tudok
Sziasztok. 38éves pasi vagyok. Autós kalandra keresek ápolt, borotvált, minimum àtlagos testalkattal max42éves aktív pasit. Szopnék. Csak szopás lenne. Nem kérek semmilyen viszonzást. Ma (szerda) Soltvadkert vagy kiskőrös 14:00-15:20-ig. Keress privátban.
Most éjszaka szopnék. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Köcsög passzív vagyok. Számba, seggembe engedheted. Kor, alkat mindegy. Taxis is jó! BUDAPEST
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok.
Ma este Hölgy (pár heteró alapon)szépvölgyi parkolóba V. Kondorosinál V. A városliget.... 1 Kis huncutkodásra
Ma este Hölgy (pár heteró alapon)szépvölgyi parkolóba V. Kondorosinál V. A városliget.... 1 Kis huncutkodásra
Sziasztok! Éjszaka reptér környékén hölgy vagy pár? Szívesen kalandoznék!
Valaki éjjel 2 től 10 14 kerben ?
Sziasztok!
Holnap estére-éjjelre(de màs alkalomra is) keresek baràtsàgos, diszkrét pàrt. Minden lehetőség érdekel. Helyem van.
Holnap estére-éjjelre(de màs alkalomra is) keresek baràtsàgos, diszkrét pàrt. Minden lehetőség érdekel. Helyem van.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Hajduszoboszlón,holnap kora estére keresek férfi szexpartnert. Bármi ami jó jöhet.
Bi pasi mostanában Sopron környékén?
Bp 18 keres talihoz (ikeanal kb) keresek Pasit aki elottem kiverne es vegignezhetem esetleg verhetem neki. Ha van gumi lehet kiprobalnam a cumizast. 39ff vagyok macis. Idosebb macis okes.
Ma 19:00 utan kb mar jo lenne.
Ma 19:00 utan kb mar jo lenne.

naphal

appaappa