De ha elindul a vonat....
)
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 28. csütörtök 17:19
)
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Pestre tartó Füzesabonyi 17:30.induló vonaton Hölgyel ismerkednék Is. Se baj ha bevállalós vagy
Pestre tartó Füzesabonyi 17:30.induló vonaton Hölgyel ismerkednék Is. Se baj ha bevállalós vagy
Szopatna valaki egy helyes férfias srácot a belvárosban?
Sziasztok.
Sziasztok! Hölgy partnert keresek Monor környéken , illetve párhoz is csatlakoznék a mai nap!! Hölgy masszőr esetleg ha van a közelben
Sziasztok sportos 40-es pasi férfiasabb mérettel jatszotarsat keres 12 ker normafa környéke
Hetero pasikènt holnap napközben ráèrő hölgyet vagy nyitott párt keresnèk Budapest Göd vonzáskörèben rosszalkodásra akár a szabadban is ...
Sziasztok. Péntek vagy Szombat estére keresek Bp.i játszótársat högy vagy pár személyében.
Megbízható,diszkrét férfiként keresem hölgy partnerem,akit hajt a kíváncsiság,milyen lehet megélni,egy,vagy több pasi,ösztöneitől vezérelve,kihasználná mezítelen testét!
Sziasztok!
Max. 40 éves korig keresek aktív pasit aki alaposan megtömne (esetleg kinyalna) egy vékony (173 cm, 72 kg) 31 éves srácot.
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Max. 40 éves korig keresek aktív pasit aki alaposan megtömne (esetleg kinyalna) egy vékony (173 cm, 72 kg) 31 éves srácot.
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Sziasztok!! Hölgyekkel, párokkal ismerkednek Monor környékén!!
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Helyem van
Írj
Helyem van
Alsóörs melletti faluban vagyok egyedül egy kis èpitkezèsen.Valaki ekhozhatná a felesègèt egy szexre.
Ma délután, este Balatonkeresztúr környékén hölgyek, párok isemretségét keresném kellemes időtőtöltésre! Helyem van.
Sziasztok!
Jövőhét hétvégén Körmenden MJUS-ban leszünk párokkal ismerkednénk
Jövőhét hétvégén Körmenden MJUS-ban leszünk párokkal ismerkednénk
Sziasztok, ha rajongsz a hatalmas cicikért, a nagy kerek popsiért és most szombat este el tudsz jönni Székesfehérvárra, akkor üzenj priviben. Az élményt garantáljuk
Nagy farkúak előnyben
Nagy farkúak előnyben
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok. 38éves passzív pasi vagyok. Ma délelőtt soltvadkerten dolgozom, jó lenne, ha valaki megszopatna. Csak én szopnék. Nem kérek viszonzást. Max 1 órányi autós kalandra keresek ápolt, borotvált, max 44éves, átlagos vagy jobb alaktú pasit. Keress privátban.
Mátészalkán hölgy esetleg aki segítene rajtam sos-be? Csak diszkréten!
Hali!
Most valaki aktív Ózd környékén ?
Helyem van
Most valaki aktív Ózd környékén ?
Helyem van

naphal

Karina 2