Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
50 éves nem független ff vagyok,aki találkozni is szeretne. Ma estére keresek Budapesti, hölgyet, párt egy kis lazúlásra.
Többit privátba megbeszéljük.
Többit privátba megbeszéljük.
Sziasztok!
A mai napra keresnék szopatni vágyó pasit.
Irányíts, tanínts meg torokra venni.
Ózdon megtalálsz helyem van.
A mai napra keresnék szopatni vágyó pasit.
Irányíts, tanínts meg torokra venni.
Ózdon megtalálsz helyem van.
Sziasztok!
Holnap napközbenre keresek nyitott pàrt. Szímpàtia ismerkedésként előtte egy kis kiràndulàs, erdei séta. Dunakanyar.
Holnap napközbenre keresek nyitott pàrt. Szímpàtia ismerkedésként előtte egy kis kiràndulàs, erdei séta. Dunakanyar.
Sziasztok!
Ma késő esti (22:00 től),randira keresünk bi pasit nagy intimmérettel!!!!
Ma késő esti (22:00 től),randira keresünk bi pasit nagy intimmérettel!!!!
Csajszit keresek alkalmira, akár szabadban vagy titokban esetleg elhanyagolt feleséget Nógrád megyében!
Hellyel rendelkező aktív pasi Délpesten?
Zalakaros ma délután?! Helyem nincs, csak látogatóba megyek
Jó reggelt! Ma reggel 08:00-ig kalandoznék autóban veresegyházán. Aktív vagyok!
Balatonfüredi kempingbe van valaki aki szopatna dugna ?
Irtam
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (tegnap 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:03
Sziasztok!
Hármasra keresünk MOST !!
Hetero vastag farkú,ápolt pasit!!
Buli után vagyunk,max 1 óra hossza,helyünk van!
Pest megye
Pest megye
Sziasztok!
Pest megye
Pest megye
Sziasztok nincs kedve valakinek most leszopni? 20ker
Most valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal? Felveszel kocsival a 15.keruletben vagy a 13.keruletben…be ülök elkezdem verni és ha van kedved besegitesz! Imádom ha folyik és sok jön!
Sziasztok ! 17-ben, Helikopter lakópark , valaki nem akar egy jót szopni ?
A hajnali órákban szívesen csatlakoznék hölgyekhez vagy párokhoz, én egy 20 éves kevés tapasztalattal rendelkező fiatal kíváncsi fiú vagyok
Sziasztok, szívesen csatlakoznék egy párhoz mind két fél örömére
Sziasztok!
Párommal Szigetszentmiklóson a dunaparton keresnénk kukkolót.
Ami belefér elsőre hogy csak nézel minket és kivered.
Hölgy részéröl ami belefér kézzel lábbal esetleg szájjal segít.
A párom vágya hogy egyszerre két pasival úgy legyen hogy engem szop közben a másik pasi egy vibrivel izgatja hátulról.
Jelentkezni privátban lehet.
Ha van ötletetek vagy vágyatok azt is szívesen fogadjuk.
Párommal Szigetszentmiklóson a dunaparton keresnénk kukkolót.
Ami belefér elsőre hogy csak nézel minket és kivered.
Hölgy részéröl ami belefér kézzel lábbal esetleg szájjal segít.
A párom vágya hogy egyszerre két pasival úgy legyen hogy engem szop közben a másik pasi egy vibrivel izgatja hátulról.
Jelentkezni privátban lehet.
Ha van ötletetek vagy vágyatok azt is szívesen fogadjuk.
Sziasztok valaki Szarvas és környéke?
Sziasztok.
30 éves egyedülálló srác vagyok hétvégére keresek partner/eket. Jobban vonzódom a 35+ os nőkhöz. Szívesen csatlakoznék párokhoz akik fiatal pasit keresnek. Röviden magamról. Szeretem ha van mit fogni de zárkózom el a vékonyabb alkatól sem imádok nyalni sokáig szeretem a szex játékokat is.
Ha van olyan nő vagy pár aki megismerkedne velem annak várom a levelét szép estét.
30 éves egyedülálló srác vagyok hétvégére keresek partner/eket. Jobban vonzódom a 35+ os nőkhöz. Szívesen csatlakoznék párokhoz akik fiatal pasit keresnek. Röviden magamról. Szeretem ha van mit fogni de zárkózom el a vékonyabb alkatól sem imádok nyalni sokáig szeretem a szex játékokat is.
Ha van olyan nő vagy pár aki megismerkedne velem annak várom a levelét szép estét.

naphal

Tory Lane