PUNCIT-popsit nyalnék mostanában Budapest és környéken mobilis vagyok.
Párral is szívesen találkoznék
Párral is szívesen találkoznék
60+ alárendelt, irányítható férfit keresek a párom kényeztetésére
50 éves, határozott férfi vagyok. A párom egy rendkívül csinos, szexi és magára maximálisan igényes 30-as nő. Egy exkluzív meglepetéssel készülök a számára, amelyhez keresem a megfelelő harmadik felet.
Olyan 60 év feletti, abszolút diszkrét, tiszta és ápolt férfit keresek, aki kész teljes mértékben alárendelni magát az utasításaimnak. A feladatod a párom orális kényeztetése lesz az én szigorú irányításom és jelenlétem mellett.
Fontos, hogy szófogadó, tisztelettudó és jól irányítható legyél, aki pontosan azt és úgy teszi, ahogy instruálom. Ha képes vagy felelősségteljesen és fegyelmezetten kezelni ezt a szituációt, várjuk leveledet. A jelentkezésnél teljes alakos és intim fotó mellékelése alapfeltétel! E-mailcímet ahova fotókat majd küldheted, ha írsz megadom válaszban.
50 éves, határozott férfi vagyok. A párom egy rendkívül csinos, szexi és magára maximálisan igényes 30-as nő. Egy exkluzív meglepetéssel készülök a számára, amelyhez keresem a megfelelő harmadik felet.
Olyan 60 év feletti, abszolút diszkrét, tiszta és ápolt férfit keresek, aki kész teljes mértékben alárendelni magát az utasításaimnak. A feladatod a párom orális kényeztetése lesz az én szigorú irányításom és jelenlétem mellett.
Fontos, hogy szófogadó, tisztelettudó és jól irányítható legyél, aki pontosan azt és úgy teszi, ahogy instruálom. Ha képes vagy felelősségteljesen és fegyelmezetten kezelni ezt a szituációt, várjuk leveledet. A jelentkezésnél teljes alakos és intim fotó mellékelése alapfeltétel! E-mailcímet ahova fotókat majd küldheted, ha írsz megadom válaszban.
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén aki szivesen ismerkedne?
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén aki szivesen ismerkedne?
Valakihez felugranek Pesten egy finom diszkrét cumi Pesten nálad irj kívánom a faszt nagyon finoman szopok fejem a faszod dolj hátra néz filmet és én garantáltan jól ki elégíteni a faszod és utána lépek diszkrét 50 ápolt fiatalos
Autós kalandra keresek veresegyházon a délelötti órákban szimpatikus személyt. Aktív vagyok!
Szoval..privibe?Szimpatia esetén..?!?
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 00:13
Sziasztok!!
Vastag Igényes farkú Pasit keresünk MOST HÁRMASRA!!!
Pest Megye
Pest Megye
Halika..privibe hogyha szimpi vagyok?
(Ez egy válasz Jozef11 üzenetére (2026. 06. 06. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 06. szombat 22:10
Sziasztok!
Vasárnap estére keresek kalandvágyó hölgyet, párt. Budapest és környékén.
Merre vagytok?
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 00:13
Sziasztok!!
Pest Megye
Pest Megye
Sziasztok!!
Pest Megye
Pest Megye
Sziasztok!
Budán?
Sziasztok.
Hölgy (egyedülálló-barátnő-feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén?
Hölgy (egyedülálló-barátnő-feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén?
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 21:30-tól 23:00-ig leszünk fent, de azért ne az utolsó pillanatban ess oda. Légy ápolt, normális, határozott, és legfőképp potens! Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél, de természetesen neked is lépned kell, nem fogunk kiszedni az autóból.
Sziasztok! Szavatartó vagyok, nem úgy, mint pl. Az "utaztató"/egyéb kamusok. Szóval vasárnap este törlöm a regisztrációm. Egyébként nem igazán értem a "reptér" fanokat. X km-t vezetnek, majd akár órákig várják, hogy "lesz-e valami." Ahogy olvastam, nem én vagyok az egyedüli, aki következetesen, pontos helyszínt és időt megadva ír és azt is, hogy miben van benne. Költői kérdés: A biztos miért nem jó?" Nem fogom megfejteni. Viszont utolsó hozzászólásként felajánlom: Holnap (vasárnap) este fél hét után kimegyek a Fóti Auchan parkolóba. (A későbbiekben is néha, de nyilván már nem fogok írni, hogy mikor.) Szóval. Aki szeretné, hogy megfogjam/számba vegyem a farkát (akár bele is élvezhetsz a számba) , vagy meg szeretne dugni, akkor jöjjön. Az sem baj, ha egyszerre, vagy egymás után többször, többen, mivel ez úgymond "végjáték" a GG-n nekem. Pont ezért fekete tangában, női papucsban lábujj gyűrűvel, necc combfixben, rózsaszín szupermini szoknyában leszek.
.
.
Sziasztok valaki Taksony körül?
Sziasztok! Szabadban kalandoznék Szekszárdon maszti orál kukkolás van valaki ?
Sziasztok. Ma napközben pár elsődlegesen Fejér megyében, aki pasit keres, és találkozna? Mobilis vagyok, utazni tudok. Levelet várok
Székesfehérváron partnert keresek élvezkedni.
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Nógrád megyében keresek megbízható női partnert akár titokban is, írj bátran!

naphal

darwin74