Mátészalkán ma délelőtt hölgy vagy pár? Diszkréten!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Ma délelőtt hölgy vagy pár akivel találkozhatnék?
Sziasztok!
Ózdon keresek talizni vágyó aktívat a héten délelőtt vagy késő este.
Helyem van írj nyugodtan.
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero pasit keresünk hölgy örömére alkalmilag.. írjatok priviben elérhetőséget
Mostanaban 4.kerulet valaki?
Sziasztok szerda estere keresek holgyet hely van de utazni is tudok
Sziasztok
Pár vagy hölgy ilyen későn esetleg?
Pár vagy hölgy ilyen későn esetleg?
Sziasztok.
Mostanában Pesten vagy szűk környékén Hölgy,aki szereti a keményebb játszadozást orálist Is. ;
Mostanában Pesten vagy szűk környékén Hölgy,aki szereti a keményebb játszadozást orálist Is. ;
Sziasztok,
Igényes párhoz szívesen csatlakoznék hetero alapon 20-50 éves korig.
28 éves vagyok, sportos, nagy mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Amennyiben érdekel írjatok, szívesen küldök képeket is de ha kapcsolatra jelöltök akkor láttok rólam többet is.
Helyileg Miskolc környéke, de szívesen utazom akár hosszabb távokra is, akár Pest is szóba jöhet, de helyem is van.
Igényes párhoz szívesen csatlakoznék hetero alapon 20-50 éves korig.
28 éves vagyok, sportos, nagy mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Amennyiben érdekel írjatok, szívesen küldök képeket is de ha kapcsolatra jelöltök akkor láttok rólam többet is.
Helyileg Miskolc környéke, de szívesen utazom akár hosszabb távokra is, akár Pest is szóba jöhet, de helyem is van.
Sziasztok!
Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.
Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.
NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.
Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.
És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!
Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.
üdv mindenkinek,
Niki
Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.
Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.
NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.
Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.
És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!
Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.
üdv mindenkinek,
Niki
Sziasztok!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Kis
Hölgyek lányok
Semmi nem kötelező
pi
jakuzzi bp alf
ál alf
ásHölgyek lányok
Semmi nem kötelező
Fonyód valaki?
06.19-21-i hétvégére Zalakaroson párral ismerkednék
írtam privátban
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 07:53
3.kerületi középkorú pár keres perverz pasit cuckoldra! Ápolt, diszkrét legyél! Helyünk van!.
Terhes lányt keresek Bp és körnxékén. Lehetőleg hatodik vagy az utáni hónaposan. Régi vágyam lenne.
sziasztok, ma este hölgyet vendégül látnék a 11. kerben, de menni is tudok
Szegeden ma vki? hely ok...

naphal

Vivien 2