Sziasztok!
Pénteken este moziba tervezünk menni Pécsre.
Előtte kihasználva a jó időt, autós kalandra nyitottak vagyunk intelligens, értelmes sráccal, akinek tényleg NAGY és formás intim mérete van.
Találkozni a pécs környékén szeretnénk és olyan 17:00-18:00 magasságában.
Az autós kaland azt jelentené most nekünk, hogy én kényeztetem lágy kezemmel a pasim előtt a szerencsés és találkozni is merő srácot. (erős szimpátia esetén akár szájjal is
Várom a mielőbbi jelentkezőket a tervezhetőség okán.
(mi komolyan gondoljuk a pénteket)
Niki
Pénteken este moziba tervezünk menni Pécsre.
Előtte kihasználva a jó időt, autós kalandra nyitottak vagyunk intelligens, értelmes sráccal, akinek tényleg NAGY és formás intim mérete van.
Találkozni a pécs környékén szeretnénk és olyan 17:00-18:00 magasságában.
Az autós kaland azt jelentené most nekünk, hogy én kényeztetem lágy kezemmel a pasim előtt a szerencsés és találkozni is merő srácot. (erős szimpátia esetén akár szájjal is
Várom a mielőbbi jelentkezőket a tervezhetőség okán.
(mi komolyan gondoljuk a pénteket)
Niki
Hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére! Priviben várjuk elérhetőséget
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Sziasztok Péntek estére keresek Bp - i hölgyet, párt helyet tudok biztosítani,
sziasztok
Dél-Pesten keresnek esetleg ,unatkozo holgyet estere
helyem van de utazni is tudok
Dél-Pesten keresnek esetleg ,unatkozo holgyet estere
helyem van de utazni is tudok
sziasztok pápai hölgyet vagy párt keresek
Budaörs, Egérút, XI.-ker egy laza bi kaland. Elöny ha helyed van.
Sziasztok ! Ma este Szekszárdon lenne valaki aki szopna és dugható is? Írj privit ha érdekel...
Sziasztok! A Balaton déli partján szívesen csatlakoznék párhoz.
Sziasztok! Szívesen kalandoznék akár ma este egy szexi, budapesti párral. Ha kapcsolatra jelöltök, akkor arcképet is láthattok rólam. Ha tetszünk egymásnak, telefonon beszéljünk, aztán vágjunk bele. Persze, semmi sem kötelező alapon.
Sziasztok. Délután 4 től újpes-örbottyán-vácrátót-veres vonalat járom. Szívesen hazaviszek valakit ha gondolja. Hölgy pár
Sziasztok.. Vácon jún 21. A rock fesztiválon leszünk ..ismerkednènk adatlap szerint
Hölgy partnert keresek alkalmi szexre.Nem baj ha nem vagy elègedett az alakoddal ès emiatt tartózkodsz kicsit.
Sziasztok. Tribute kepeket vagy videót szeretnénk a kepeinkre smile ki vállalja?
A 11.kerületben szivesen látlak!
(Ez egy válasz wertix üzenetére (tegnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma este!
Írj privátba..
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma este!
Írj privátba..
Ma és holnap délután keresek megbízható szexpartnert Szolnokon.
Sziasztok. Most hétvégén valaki ZALAKAROSON nem tervez pihenni? Szívesen társulnék párhoz.
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben írj privát kukkolnek is
Sziasztok!
17.-én, 20.-àn estére-éjjelre pàrt keresek. Nyitott, diszkrét, fiatalos pasi vagyok.
17.-én, 20.-àn estére-éjjelre pàrt keresek. Nyitott, diszkrét, fiatalos pasi vagyok.

naphal

Nyusziléna1
Kayla Rouge