Cegléd környékén keresek nőt vagy párt hetero alapon!
Sziasztok ma dèlután estefele akki szopna vagy dugható ?
Keresek olyan pasit fiatal idős akit letudnék szopni, tele élvezné a számat. Fót Dunakeszi környéke. Bárhol leszopom.
Sziasztok, jövő hétre keresek flörtöt, a Bp-Szeged vonalon, hölgyek személyébe a délutáni unalmas vonatozás feldobásához. Írjatok priviben:-*
Sziasztok. Pest megye Déli részén, volna olyan hölgy, vagy pár, aki, akik benne lennének egy autós találkába?
Akár csak kölcsönös kukkolás is érdekelne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Akár csak kölcsönös kukkolás is érdekelne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Hölgyet ,nőt keresek alkalmi kapcsolatra.
Vecsés - Cegléd?
Sziasztok
40 éves fiatalos srác vagyok
40 éves fiatalos srác vagyok
Vá
. Ma délutánra keresek kiéhezett nőt,esetleg párt. Helyem megoldott. Reggel 15-tól ráérek egészen 22 óráig. Szexben mindenevő vagyok. Teljesen borotvált vagyok. (Mellkas,has,intim, hónalj) Képeim a társkeresőn vannak fent. Ha magadra ismertél és akarsz és mersz is találkozni akkor írj üzenetet. Ott adom emailt is vagy Viber,Whatsapp számot és ott egyszerűbben tudunk egyeztetni. Írj nyugodtan. Sziasztok
alf
rp alf
al alf
otáról
Sziasztok, szép hajnalt!
Rövid, de szimpatikus és lényegre törő soraitok felkeltették a figyelmem és kiváncsivá tettek miután belenéztem a feltöltött fotóitokba! Rólam nincs feltöltve kép, de privátban szivesen pótólom a "hiányt" ha ügy érzitek van esélye egy személyes találkozásnak!.
A leírt elvárásaitoknak és a paramétereknek megfelelek. Méretem pont a leírtakkal azonos. Van autóm, tehát tudok utazni. Budapest XVI kerületében lakom egyéb okokból egyedül! Nincs benne semmi csavar, egyszerűen elég sokat utazom, ami nem igazán "kapcsolatbarát" tevékenység. POnt ez az egyik oka, h irtam nektek. Ügy gondolom ez pont megfelelő volna a közös igények kielégítéséhez. Normális, intelligens embernek tartom magam ill. tartanak az ismerőseim, barátok (kis számú) nem szeretem a megjátszós, "ki ha én nem", beképzelt habitust. Ügy gondolom, hogy a lényeg a kölcsönös nyitott egymás iránti tisztelet, kölcsönös elfogadás mindenki örömére!
Ha érdekellek benneteket, részemről szívesen tenném meg a következő lépést, hogy jobban megismerkedjünk egymással! A diszkréció számomra természetes, amit garantálok és viszont is elvárom!
Ha úgy gondoljátok, hogy van bennem igy ismeretlenül is annyi, gondolok itt pl. arc, alakos, intim fotók egymás közötti megosztásához, személyes szokásokra, igényekre stb. úgy örömmel várom a válaszotokat!
Addig is további szép napot holnapra, baráti üdvözlettel:
Zoli (Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 17. szerda 19:13
Rövid, de szimpatikus és lényegre törő soraitok felkeltették a figyelmem és kiváncsivá tettek miután belenéztem a feltöltött fotóitokba! Rólam nincs feltöltve kép, de privátban szivesen pótólom a "hiányt" ha ügy érzitek van esélye egy személyes találkozásnak!.
A leírt elvárásaitoknak és a paramétereknek megfelelek. Méretem pont a leírtakkal azonos. Van autóm, tehát tudok utazni. Budapest XVI kerületében lakom egyéb okokból egyedül! Nincs benne semmi csavar, egyszerűen elég sokat utazom, ami nem igazán "kapcsolatbarát" tevékenység. POnt ez az egyik oka, h irtam nektek. Ügy gondolom ez pont megfelelő volna a közös igények kielégítéséhez. Normális, intelligens embernek tartom magam ill. tartanak az ismerőseim, barátok (kis számú) nem szeretem a megjátszós, "ki ha én nem", beképzelt habitust. Ügy gondolom, hogy a lényeg a kölcsönös nyitott egymás iránti tisztelet, kölcsönös elfogadás mindenki örömére!
Ha érdekellek benneteket, részemről szívesen tenném meg a következő lépést, hogy jobban megismerkedjünk egymással! A diszkréció számomra természetes, amit garantálok és viszont is elvárom!
Ha úgy gondoljátok, hogy van bennem igy ismeretlenül is annyi, gondolok itt pl. arc, alakos, intim fotók egymás közötti megosztásához, személyes szokásokra, igényekre stb. úgy örömmel várom a válaszotokat!
Addig is további szép napot holnapra, baráti üdvözlettel:
Zoli (Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv, keressük azt a pasit aki : 13/14 cm körül van .. ápolt, igényes
Bp vagy környéke vagy tudj utazni ,
Udvarias
Mire ? Hölgy tag masszírozására , kényeztetésére , orális játékokra
Ha magadra ismertél, csak akkor irj vagy jelölj kapcsolatra ha ki van töltve a profilod !
Üdv
Udvarias
Ha magadra ismertél, csak akkor irj vagy jelölj kapcsolatra ha ki van töltve a profilod !
Üdv
Helló! A héten délutántólUlm, és környéke? Nő, bi fiú, kíváncsi heteró. Uni vagyok. Tudok menni. Helyem nincs.
Nyíregyházán keresek alkalmi szexre hölgyet 18-60 éves korig.
Sziasztok!
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt.
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt.
Sziasztok. Pest megye Déli részén, volna olyan hölgy, vagy pár, aki, akik benne lennének egy autós találkába?
Debrcenben ma estére keresek hölgyet. 30 as ápolt srác vagyok
Sziasztok Péntek estére keresek Bp - i hölgyet, párt helyet tudok biztosítani,
Sajnos az enyém 18 cm ☆
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 17. szerda 19:13
Udvarias
Üdv
Udvarias
Üdv
Udvarias
Üdv
Udvarias
Üdv
Sziasztok! Szolnokon pasi!? Esetleg pár?
Pakson szopatnék autóban lenne rá valaki?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?

naphal

qwert59
Clara G