Sziasztok!
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt akár most is.
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt akár most is.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Vasárnap napközben párokat,aktív pasikat kielégítenék.
Klímás lakásban helyem van Esztergomban de én is mehetek..
Klímás lakásban helyem van Esztergomban de én is mehetek..
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!!
Szép napot, 30 éves átlagos testalkatú hetero férfi vagyok. Ma este szívesen kinyalnék egy puncit és popsit akár csak a hölgy örömére. Párokat és hölgyeket keresek. Budapesten belül utazni tudok.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Közös hokira keresek most max 50ig, ápolt, jófej srácot. Diszkréció adott és elvárt. Bp
Csajok most sex Abádszalokon?
Sziasztok!
Ma estére keresek partnert az adatlapon szerint.
Ma estére keresek partnert az adatlapon szerint.
Sziasztok ! Olyan partnert keresek Szekszárdon aki szopná ápolt nagyobb vastagabb farkamat és dugható is. Helyem nincs de akár szabadban is ha érdekel és kalandoznál írj privit..
Sziasztok Baranya alkalmi sex ? Parhoz vagy csajszik aszonyok? Mindenkinek renden van a sexualis élete ?
Sziasztok! Mára keresek hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra Rétság környékén. Részleteket priviben
Sziasztok párhoz csatlakoznék ma, vagy a hétvége folyamán .
Sziasztok!
Hölgyet keresek alkalmi szex kapcsolat cèljából. Párokhoz is szîvesen beszálnák.
Pest Megyében Monor és környékén szopnék, nyelnék.
Te is leszophatsz.
Te is leszophatsz.
Valaki most határ úti kis erdő?
Fiatal lányt nyalnék élvezésig, vagy amit szeretnél! Fiatal lányt minden lyukba nyalnék élvezésig, vagy amit szeretnél!
Ma estefelé Szekszárdon partnert keresek aki szopná ápolt nagyobb vastagabb farkamat és dugható is ? Ha érdekel valakit írj privit !
Debrecen környékén keresnék valakit aki leszopna?

naphal

ildiandras
Zuzana D