Budapest - Szeged vonatozás közben keresek női flörtöt. Írjatok priviben. Pussz!
Hölgyet, hölgyeket, lányt, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben akár csak kukkolnek is 17/6 a méretem. Írj privát
Tényleg nincs Pest megy Déli részén hölgy, aki 40-50 év között lenne, és 40-50 kilogramm? Kis pici érdekelne, ha úgy alakul, nem csak szex kapcsolatra.
Meglephetne egy pár ma este Zuglóban... közös zuhany, akármi?
) Nyalakodnék, vagy valami
Esetleg autós kaland?
) Nyalakodnék, vagy valami
Esetleg autós kaland?
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne MA menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!!
Vasárnapra,. napközbenre keresünk normális, többesben tapasztalt, átlagos vagy sportos, kedves 50 alatti pasit, hellyel. Balaton déli parton, vagy Harkány környékén
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok! 25 vagy 26-a este Debrecenbe a Nagyerdőre női ruhában ki mennék! 42 éves bi uni pasi vagyok! Minden jóba benne vagyok! Írj privátban és egyeztetünk!
laza szere valaki bp?
Ma éjjel hölgy, pár? Nálam, nálad, vagy valahol?
Bp XIV.
Bp XIV.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit akár ma estére is ..hölgy örömére...priviben küldünk elérhetőséget
De jó lenne ma este a Csepel sziget, vagy környékén, hölgyel vagy párral.
Autós kaland is érdekelne.
Autós kaland is érdekelne.
Holnap napközbenre keresek kalandot!
Kár hogy messze vagytok!
(Ez egy válasz Par2938 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 21. vasárnap 18:04
(Ez egy válasz Par2938 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szép estét mindenkinek ! Ma estére keresünk pasit! Előny a masszírozni tudó! Vagy a nagyobb intim méret!
Sziasztok szép estét mindenkinek ! Ma estére keresünk pasit! Előny a masszírozni tudó! Vagy a nagyobb intim méret!
Sziasztok ! Ma estefelé Szekszárd
Cs
tó szabadban kalandra bevenné valaki? Írj privit..
alf
ör alf
ge
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
A repternel a szurke mercis kisbuszost meg lehet lesni?

naphal

KisMészi