Sziasztok! Sajnos a tegnapi kiírásunkban foglaltak meghiusúltak, de ma újra megpróbálnánk. Szívesen kimennénk a budapesti reptér kifutójához egy jót szexelni. Mi egy 46/50 éves fiatalos (nem vékony) biszex (férfi enyhe) iránt érdeklődő valós pár vagyunk. Női tagunk dugásához a férj részvételével keresnénk sorbanállásos szexhez potens, ápolt, betegségektől mentes, kultúrált srácokat. Az elvárás 18+ méretű ha lehet vastagabb farok, enyhe bi előny! Beszélgetni nem kell, akit közel engedünk a puncihoz, csak megdugja és jöhet a következő partnert! Gumit nem szeretjük! Egészségesek vagyunk, mi is ezt várjuk el tőled! Nem vagyunk profik, első alkalom lenne. Nagy bakancslistás vágy. Baráti társaság is szóba jöhet. Ha valakinek lenne megfelelő autója, az tökéletes lenne, de ez nem feltétel! Az ország másik feléről ne írj, privátban várjuk a válaszokat! Párokkal is szívesen találkoznánk! Olyan 22-23 óra között érkeznénk! Valószínűleg maszkot veszünk fel!
Most Pesten kihez ugorhatnek fell szopni teljes diszkréció mellett irj titokba felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba ápolt úr vagyok fiatalos jó fej Budapest szeretnéd diszkréten kényeztetni a faszod írj
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben írj privát kukkolnek is
Sziasztok párok hölgyek nincs senkinek kedve egy hatalmas orgazmusra .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
Tompa környékén mostanában hölgy,pár egy spontán kalandra?
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Kecskeméten házibarátot keresünk.
Ha szeretnél, írj elérhetőséggel együtt!
Ha szeretnél, írj elérhetőséggel együtt!
Ma éjfélre Csopakon keresünk 2-3 sportos min. 19-es pasit.
Most Veszprémben vagyok átutazóban. Szívesen bekapnám. Hely kell.
Hatvan-Gyöngyös környékén keresek olyan partnert hétvégére, akivel el tudnánk kellemesen tölteni ezeket a tikkasztó napokat.
Mostanában valaki Vecsésen ? Szopnék-szopatnék autóban !
Sziasztok ! Partnert keresek szabadban szexre Szekszárdon aki szopna és dugható van valaki akit érdekel ? Ha igen írj privit
Veszprèmben ès vonzáskörzetében hölgyet csajt keresek alkalmi szex kapcsolatra.
Mostanában valaki Vecsésen ? Szopnék-szopatnék autóban .
Sziasztok
Mai napon keresnék hölgyet akivel egy kellemes találkozót össze lehetne hozni.Nincs konkrét elképzelésem,csak annyi hogy hetero alapon keresek.Ha estig nem alakul semmi az is egy opció hogy haverommal bent leszünk a városban és szívesen találkoznánk hölgyel,párral a hölgy örömére.
Privátban egyeztessünk ha szimpatikus vagyok
Mai napon keresnék hölgyet akivel egy kellemes találkozót össze lehetne hozni.Nincs konkrét elképzelésem,csak annyi hogy hetero alapon keresek.Ha estig nem alakul semmi az is egy opció hogy haverommal bent leszünk a városban és szívesen találkoznánk hölgyel,párral a hölgy örömére.
Privátban egyeztessünk ha szimpatikus vagyok
Túrkeve környékén keresek kényeztetésre vágyó hölgyet!
Extra ha Roma a hölgy!
Extra ha Roma a hölgy!
Ébredés óta ficereg!
Sziasztok
A Fejér megyei Csákvár környékén keresek olyan Csajt vagy Hölgyet aki kedveli a mackós alkatú férfiakat! 07
20. -tól Aug. 7. -ig leszek elérhető!
Főként majd a 14:00-tól leszek elérhető!
A Fejér megyei Csákvár környékén keresek olyan Csajt vagy Hölgyet aki kedveli a mackós alkatú férfiakat! 07
20. -tól Aug. 7. -ig leszek elérhető!
Főként majd a 14:00-tól leszek elérhető!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!

naphal

DreamCouple0805
Georgia Jones