Sziasztok, mai nap 8-tol delutan 2.-ig van diszkret helyem. Szexpartnert, szexpartnereket keresek minden jora.
Sziasztok fiatal lány esetleg pár van itt ???
Szopnam
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (ma 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:24
Sziasztok most a 7kerben vagyok lenne valaki aki sexelnèk velem ?uni biszex volnék
Sziasztok most a 7kerben vagyok lenne valaki aki sexelnèk velem ?uni biszex volnék
Monor és környékén nyelnék egy jót.
Most 15.kerben nincs valakinek kedve felvenni kocsival hogy verjem a hatso ülésen és ha úgy van be is segítene
36 éves 182/105 tetovált félvér bi srac vagyok sok anyaggal!
36 éves 182/105 tetovált félvér bi srac vagyok sok anyaggal!
Balatonfüred, Zánka, Nagyvázsony vonalon most éjszaka bi, aktív pasi?
.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Most este szekszárdon pár vagy hölgy? 30 éves igényes hetero férfi vagyok
Ma este cegléd környékén pár vagy hölgy egy kellemes jakuzzis estéhez csatlakozna hozzám?
Sziasztok.Tomi vagyok.Fiatal.+18 cm intim.3ban tapasztalt.
Párokat keresek estére.
Utazni s fogadni todok s Érden van helyem is.
Párokat keresek estére.
Utazni s fogadni todok s Érden van helyem is.
Sehol senki aki találkozni szeretne?
Bent vagyunk városba. (Ez egy válasz Danesz84 üzenetére (tegnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:45
Bent vagyunk városba. (Ez egy válasz Danesz84 üzenetére (tegnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Mai napon keresnék hölgyet akivel egy kellemes találkozót össze lehetne hozni.Nincs konkrét elképzelésem,csak annyi hogy hetero alapon keresek.Ha estig nem alakul semmi az is egy opció hogy haverommal bent leszünk a városban és szívesen találkoznánk hölgyel,párral a hölgy örömére.
Privátban egyeztessünk ha szimpatikus vagyok
Mai napon keresnék hölgyet akivel egy kellemes találkozót össze lehetne hozni.Nincs konkrét elképzelésem,csak annyi hogy hetero alapon keresek.Ha estig nem alakul semmi az is egy opció hogy haverommal bent leszünk a városban és szívesen találkoznánk hölgyel,párral a hölgy örömére.
Privátban egyeztessünk ha szimpatikus vagyok
Sziasztok, olyan férfiakat keresek akik Hajdúszoboszlón nyaralnak vagy fognak a közel jövőbe és lehetne orálisan kényeztetni!! Írj privát üzenetet ha érdekel.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Sziasztok!Vasárnap délutánra estére keresek bi pasit, aki felavatna.Uni/passzív szerep izgatna!Helyem van Győr és Veszprém között!
Ma és holnap Hajdúszoboszlón szívesen leszopnék egy kanos farkat.
Most szopnék Vecsésen !
ma estére keresek sexpartnert győrben,egy hatvanas hölgyet

naphal

zolka30