Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Július 3-5-ig (péntektől vasárnapig) tartó pihenéshez keresünk igényes, ápolt, normál testalkatú férfit/férfiakat. Átlagos külsejű és alkatú pár vagyunk, hasonló partnert szeretnénk, a nagyon vékony, az elhízott és a kigyúrt kizárva, bocs! A helyszín Miskolchoz közeli település. A cél, hogy kötetlenül jól érezzük magunkat, beszélgetés, medencézés, egy pohár ital és ha felforrósodik a levegő, jöhet egy spontán szex. Fontos, hogy az érintésed finom legyen, de tudj határozott és vad is lenni.
Amit még fontos tisztázni: mivel házat béreltünk és az ellátásunkról is magunknak kell gondoskodni, kérnénk, hogy ennek a költségét osszuk meg. Így éjszakánként 15.000 Ft lenne egy főre. A foglalásról küldünk visszaigazolót, ha téged az megnyugtat. Mi ezt a hétvégét kizárólag a leírtak miatt terveztük így és nem szeretnénk ha utolsó pillanatban lemondanád, csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudsz jönni.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Amit még fontos tisztázni: mivel házat béreltünk és az ellátásunkról is magunknak kell gondoskodni, kérnénk, hogy ennek a költségét osszuk meg. Így éjszakánként 15.000 Ft lenne egy főre. A foglalásról küldünk visszaigazolót, ha téged az megnyugtat. Mi ezt a hétvégét kizárólag a leírtak miatt terveztük így és nem szeretnénk ha utolsó pillanatban lemondanád, csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudsz jönni.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Jövő hét keddi, pénteki napra keresek hölgyet párt Békéscsaba körzetéből!
Hello.Valaki ma Pásztó mellett? Helyem van.Várom leveled.Köszi
Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok párok hölgyek nincs senkinek kedve egy hatalmas orgazmusra .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
Sziasztok. Mai nap Hajdúszoboszló macikedvelő kanos pasit keresek.
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Sziasztok sóstón keresek párokat akik nem félnek a nyilvános szextől dugjunk 1 jót a balcsiba
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Ma napközben ráérő holgyet vagy párt keresek Dunakeszi,Fót környékén. Kocsival vagyok így utazni tudok
Sziasztok, mai nap 8-tol delutan 2.-ig van diszkret helyem. Szexpartnert, szexpartnereket keresek minden jora.
Sziasztok fiatal lány esetleg pár van itt ???
Szopnam
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 28. vasárnap 04:24
Sziasztok most a 7kerben vagyok lenne valaki aki sexelnèk velem ?uni biszex volnék
Sziasztok most a 7kerben vagyok lenne valaki aki sexelnèk velem ?uni biszex volnék
Monor és környékén nyelnék egy jót.
Most 15.kerben nincs valakinek kedve felvenni kocsival hogy verjem a hatso ülésen és ha úgy van be is segítene
36 éves 182/105 tetovált félvér bi srac vagyok sok anyaggal!
36 éves 182/105 tetovált félvér bi srac vagyok sok anyaggal!
Balatonfüred, Zánka, Nagyvázsony vonalon most éjszaka bi, aktív pasi?
.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok

naphal

Norcat
Chelsea