Hello! Budán van valaki aki akciózna?
Sziasztok valaki a 2- kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén kaland?
Reptér vagy Budapest és környékén kaland?
Gödöllőn fiatal sráccal taliznék, írj bátran.
Ápolt,potens férfiként párokhoz csatlakoznék Fehérvár-Budapest és vonzáskörzetében. Utazás nem jelent gondot..
Sziasztok! Höllggyel vagy párral ismerkednék. Szeretek masszírozni és orálisan kényeztetni.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok! Öklözés és más perverzió előny!
Magas, sportos, jófej srácként keresnék nőt, aki átjönne I. Kerületi igényes lakásomba és leszopna. Természetesen viszonzom
Taknyosra szopatható csajszit, hölgyet, párt, transt, shemalet keresek!
Esztergom kertváros palató valaki talira?
Két férfi csinos sub nőt keres
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Július 3-5-ig (péntektől vasárnapig) tartó pihenéshez keresünk igényes, ápolt, normál testalkatú férfit/férfiakat. Átlagos külsejű és alkatú pár vagyunk, hasonló partnert szeretnénk, a nagyon vékony, az elhízott és a kigyúrt kizárva, bocs! A helyszín Miskolchoz közeli település. A cél, hogy kötetlenül jól érezzük magunkat, beszélgetés, medencézés, egy pohár ital és ha felforrósodik a levegő, jöhet egy spontán szex. Fontos, hogy az érintésed finom legyen, de tudj határozott és vad is lenni.
Amit még fontos tisztázni: mivel házat béreltünk és az ellátásunkról is magunknak kell gondoskodni, kérnénk, hogy ennek a költségét osszuk meg. Így éjszakánként 15.000 Ft lenne egy főre. A foglalásról küldünk visszaigazolót, ha téged az megnyugtat. Mi ezt a hétvégét kizárólag a leírtak miatt terveztük így és nem szeretnénk ha utolsó pillanatban lemondanád, csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudsz jönni.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Amit még fontos tisztázni: mivel házat béreltünk és az ellátásunkról is magunknak kell gondoskodni, kérnénk, hogy ennek a költségét osszuk meg. Így éjszakánként 15.000 Ft lenne egy főre. A foglalásról küldünk visszaigazolót, ha téged az megnyugtat. Mi ezt a hétvégét kizárólag a leírtak miatt terveztük így és nem szeretnénk ha utolsó pillanatban lemondanád, csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudsz jönni.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Jövő hét keddi, pénteki napra keresek hölgyet párt Békéscsaba körzetéből!
Hello.Valaki ma Pásztó mellett? Helyem van.Várom leveled.Köszi
Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok párok hölgyek nincs senkinek kedve egy hatalmas orgazmusra .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
Sziasztok. Mai nap Hajdúszoboszló macikedvelő kanos pasit keresek.
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Írj ha érdekel a dolog!!!!

naphal

him001
Claudia Ferrari