Ma este 22:30 körül Tát 117 és út mellett fogok sétálni csajosban ha van kedved gyere ❤️
Hali!
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Most valaki hatvanban esetleg?
Sziasztok. 17 kerben most valaki egy kis kalandra?
Budapesti sok spernás, 1,5-2 órát bíró farokkal nőhöz vagy párhoz csatlakoznék, utaznék, fogadnék Budapesten, Pest megyében. Sportos, magas, intelligens vagyok szép fatokkal
Szerdán Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Sziasztok!
Milán vagyok 24 éves Budapesti normális fiú, szivesen ismerkednék ma hosszú távra párral, vagy nővel.
Milán vagyok 24 éves Budapesti normális fiú, szivesen ismerkednék ma hosszú távra párral, vagy nővel.
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon keresek hétköznap napközben partnert, aki találkozni is mer! Keressetek nyugodtan!
Feleségemmel keresünk kizárólag lányt, hogy kamerázzon, amig mi szexelünk. Üzeneteket privátban várjuk.
Egy vagy több jó hármashoz keresünk hétköznap napközben (10-16 közt) ráérő, nem pocakos, igényes férfit 18-40 közt Budapest belsőbb kerületeiből, akinek van saját helye.
34 éves srác, 29 éves lány, bomba ívekkel, és nincs igazán tabunk... amit mindenki élvez, az bőven belefér.
Írjatok, reagálunk!
34 éves srác, 29 éves lány, bomba ívekkel, és nincs igazán tabunk... amit mindenki élvez, az bőven belefér.
Írjatok, reagálunk!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok Szolnokon keresek nőt vagy párt kellemes időtöltésre a mai napra
Sziasztok! Ma valaki aki szeret szopni? 17.ker ,helyem van .
Fehervar vki egy kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Jóreggelt! Ma kora reggelre(7óra körül) keresnék hölgyet X. Kerben titkos kalandra! Helyem van
Fiatal, sportos masszőr srác keres kényeztetésre hölgyet, Kecskemét és környékén
Sziasztok hetero pár vagyunk Fejér megyében lakunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére..priviben várjuk elérhetőséget és választunk
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok ! Szexpartnert keresek Szekszárdon aki szopna és dugható. Érdekelne valakit egy nagyobb vastagabb méretű farok kényeztetése ? Válasz priviben
Jászberény–Nagykáta környékéről keresek társaságot. Ha magadra ismertél, várom a privátod

naphal

talkia69
Jasmine Byonce