Sziasztok. Bpn ismerkednék kalandoznék mostanában. Írj privát.
Hellyel rendelkező uni biszex szexpartnert keresek Szekszárdon aki szopná nagyobb vastagabb farkamat és dugható akár oda vissza alapon is. Van valaki aki ismerkedne és talizna ?Ha felkeltettem érdeklődésedetl írj privit
Ma estére Etele környékén keresek partnert rapid kalandra!
Hali!
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Ma Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Nagyvárad tér környékén szopnék ápolt partnert mostanában
Ha televagy és ürítenél egyet csak szólj.
Ha televagy és ürítenél egyet csak szólj.
Ma este 7 órakor Budapesten lányt vagy párt keresünk lányos játékokra!
Budapest 6 kerület lenne a helyszín. 7 órai kezdés.
Budapest 6 kerület lenne a helyszín. 7 órai kezdés.
Ukrán lányokkal, hölgyekkel ismerkednék!
Sziasztok! 24 éves vagyok és fejérmegyébe keresek állandó szexpartnert! A kor nem lényeg csak tudjunk együtt működni
Ma délután Budapesten keresem szenvedélyes nyitott parterem, partnereim!
Gödöllő,Hatvan,Fót?
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Meg mindíg keresek!
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 02. csütörtök 06:55
Jóreggelt! Fehérgyarmat-Mátészalka-Nyírbátor környékén keresek most délelőtt hölgyet kellemes diszkrét kalandra!
Gödöllő és környéke?
Zala, Nógrád vonalon valaki autós kaland? Írj privit
Sziasztok. Egri férfiként partnert keresek, közös örömökre..
Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Sziasztok!
Ma este?
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Ma este?
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Sziasztok Krisztián vagyok 38 éves !
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás napja .
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás napja .
Sziasztok, olyan férfiakat keresek akik Hajdúszoboszlón nyaralnak vagy fognak a közel jövőbe és lehetne orálisan kényeztetni!! Írj privát üzenetet ha érdekel.

naphal

Zsola8