Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki, aki nap közben tudna találkozni? Keressetek nyugodtan!
Macikedvelő pasit keresek!!!!(Hajdú-Bihar)
Mai nap folyamán Kazincbarcikán, Miskolcon, Ózdon vagy a környéken keresek szopatható nőt, de több is lehet....akár a párod elött vagy közösben.....
Barátnők jelentkezését is várom egy autós kalandra... mindenki jól jár alapon..
Igényes, ápolt és diszkrét pasi vagyok.
Barátnők jelentkezését is várom egy autós kalandra... mindenki jól jár alapon..
Igényes, ápolt és diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok!
Vasàrnap estére ( màs alkalomra is) keresek diszkrét, kellemes, nyitott pàrt. Helyem van.
Vasàrnap estére ( màs alkalomra is) keresek diszkrét, kellemes, nyitott pàrt. Helyem van.
Hali!
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Győr belvárosban...
Most lány....esetleg pár???
Most lány....esetleg pár???
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!
Most még valaki egy Hármasra?
Pet megye!
Most még valaki egy Hármasra?
Pet megye!
Hy. Továbbra is csaj pár csak?
(Ez egy válasz Fantasypaar üzenetére (tegnap 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai estét Nagytarcsa környékén töltöm kamionnal.
Ha valakit ez érdekelne, szívesen kalandoznék növel, párral.
46/185/88 pasi vagyok
Ha valakit ez érdekelne, szívesen kalandoznék növel, párral.
46/185/88 pasi vagyok
Sziasztok, olyan férfiakat keresek akik Hajdúszoboszlón nyaralnak vagy fognak a közel jövőbe és lehetne orálisan kényeztetni!! Írj privát üzenetet ha érdekel.
Hy!
Ma este balaton déli part hölgyek, párok?
Sziasztok! Mára keresek rétság vagy balassagyarmat vonalon ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok. Bpn ismerkednék kalandoznék mostanában. Írj privát.
Hellyel rendelkező uni biszex szexpartnert keresek Szekszárdon aki szopná nagyobb vastagabb farkamat és dugható akár oda vissza alapon is. Van valaki aki ismerkedne és talizna ?Ha felkeltettem érdeklődésedetl írj privit
Ma estére Etele környékén keresek partnert rapid kalandra!

naphal

tala69