Sziasztok!
Reptér /Budapest és környékén kaland?
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Sziasztok!
Pàrt keresek még ma éjjelre. Mindkét felet kényeztetném oràlisan. Helyem van.
Pàrt keresek még ma éjjelre. Mindkét felet kényeztetném oràlisan. Helyem van.
Sziasztok holnap keresek hőlgyet párt a reptéri repülő leszálló hely melett nagyon jó diszkrét helyek vannak heteró diszkrét higénikus pasi vagyok kb 1 órát leszek ott írj még ma
Sziasztok! Dunaújváros környékén keresek kalandot , napközbeni talival!
Sziasztok!
Holnap Göd-Vác vonalon keresek délelőtt partnert. Hölgyet-Párt nemhétköznapi kalandokra. Részleteket privátban,
Holnap Göd-Vác vonalon keresek délelőtt partnert. Hölgyet-Párt nemhétköznapi kalandokra. Részleteket privátban,
Sziasztok hetero pár vagyunk!!! Fejér megyébe lakunk helyünk van . Pasit keresünk hölgy örömére
Sziasztok!
Sziasztok !! Monor , Pilis környéken ismerkednek hölggyel illetve párral .. 29 éves magára igényes pasi
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Most valaki Vecsésen ? Közös fasz verés, szopás-szopatás, autóban ?
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok !! 29 éves magára igényes pasi vagyok . Monor környéken ismerkednek hölggyel , illetve párral .. írj privát
Hölgyhöz, lányhoz, párhoz csatlakoznék szaunába, wellnessbe, nudizni!
Gyöngyösön keresünk estére férfi tagot
A terv az hogy párom kettőnk előtt térdeljen és szopja a farkunkat
A hölgy tag husis szopós ügyesen csinálja
A terv az hogy párom kettőnk előtt térdeljen és szopja a farkunkat
A hölgy tag husis szopós ügyesen csinálja
Sziasztok! Mai nap Tatabányán fiatal lányt keresek
Hali valaki Taksony kke ?
Sziasztok! Igényes ápolt pasi vagyok. 2 kerben van helyem. 185/93 kg sportos pasi vagyok 20/6 intimmel.
(Ez egy válasz Marcsieskrisztian2026 üzenetére (tegnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:34
Sziasztok mi egy valós par vagyunk 39/45 ma estére keresunk egy normális borotvalt pasit cuckold szex re
Népligetnél valaki?
Sziasztok mi egy valós par vagyunk 39/45 ma estére keresunk egy normális borotvalt pasit cuckold szex re
Sziasztok!
Ma estére keresek partnert. Lehet csak baràtkozós, beszélgetős is, vagy innàtok egy kv-t. Helyem van.
Ma estére keresek partnert. Lehet csak baràtkozós, beszélgetős is, vagy innàtok egy kv-t. Helyem van.

naphal