Sziasztok. Fiatal srácként kipróbálnám férfival, alapvetően hetero életet élek, még nem volt ilyenben részem. Lehetőleg idősebb, eralfősalfzaalfkos aktív férfit keresek, akinek a csicskája lehetek, tudok vidékre utazni. Legyen határozott személyiséged, és autód vagy helyed. Én Pesten vagyok, de utazás megoldható. Ne félj megtenni dolgokat.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Hölgyek valaki tali Balaton déli pártján? Ha van kedvetek írjátok 30 as pasi vagyok.
Holnap (péntek) este/éjjel kalandoznék nővel, párral!
Siófok-Kaposvár-Pécs környékén.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Siófok-Kaposvár-Pécs környékén.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
14-16 között nudista kempingben leszek lakóautóval , keresek 60 + os hölgyet kötelezettség nélkül
Sziasztok!
fincsi puncit kenyeztetnek ma este vagy pentek este .
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok
fincsi puncit kenyeztetnek ma este vagy pentek este .
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok
Félóra múlva az ujpest nepszigetre megyek. Vki hogy v pár?
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Sziasztok! Fehérgyarmat-Mátészalka-Nyírbátor környéken keresek hölgyet ma délelőtt diszkrét kalandra!
Fonyód mostanaban valaki?
Jó reggelt!!! Ma délelőtt valaki vagy valakik?? ; Bo-gyongyos útvonalon szívesen meglátogatlak, vagy akár berelhetünk is... 183/80, sportos, 44 éves full heteroszexuális,jó farkú pasi vagyok.
Tomi
Tomi
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
42/190/81 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos kapcsolathoz 40-65év között.
Sziasztok! Holnap délelőtt keresek hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban
29 éves pasi ismerkedne Monor környéken hölggyel , párral
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok! Most keresek pàrt illetve pasit egy kis kalandra!
Békési pár vagyunk 28 és 27 évesek helyünk van
Olyasmi kalandra keresünk hölgyet vagy párt hogy a hölgy tagok ketten egyszerre szopják először az egyik férfit utána a másikat
Olyasmi kalandra keresünk hölgyet vagy párt hogy a hölgy tagok ketten egyszerre szopják először az egyik férfit utána a másikat
Sziasztok ! Monor környéken hölggyel , párral ismerkednek
Sziasztok!
Diszkrét, szolid, enyhén bi férfitagú pàrral talàlkoznék a közel jövőben..helyem van.
Diszkrét, szolid, enyhén bi férfitagú pàrral talàlkoznék a közel jövőben..helyem van.
Sziasztok! Hölgyek, párok, mostanában valami, valamit? Budapest és észak Pest... Privát üzenetben keressetek!

naphal

maximenko
Kayla Synz