Érett nőket, anyukàkat, milfeket kènyeztetnèk! Valaki!? Ha van írjon , privàtot!
Sziasztok valak/valakik fehervaron egy gyors tali 20:30-21:00 között? Csak ha kocsid van.
ostanában valaki Vecsésen ? Szopatnék , verném de nagyon !
Gödöllőn találkozék sráccal közös hoki reményében, írj privit.
Sziasztok csajok! Érd Tesco-nál valaki?
Vác környékén valaki?
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Senki , Vecsésen aki most leszopna az automban? De normális, intrligenes és nem öreg keressen !!
Most kora dun igényes hölgy v pár aki kalandozna?
Ma Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig...
Úgy túnik, ez nem csak nekünk fájt (pár lévén többes szám), mert az admin talán az összes hozzászólását kigyomlálta.
Nem biztos, hogy láttad, de sok topicban, minden második, harmadik bejegyzés, teljesen azonos tartalommal a hivatkozott emberkéé volt. Erre reagáltunk. Mert az ilyenek alkotják a NEM szó jelentését figyelmen kívül hagyó, falkaként nőket és párokat kísérgető, farokhúzogató, kellemetlenkedő embereket a nudin s a swinger klubokban is. (Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (tegnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem biztos, hogy láttad, de sok topicban, minden második, harmadik bejegyzés, teljesen azonos tartalommal a hivatkozott emberkéé volt. Erre reagáltunk. Mert az ilyenek alkotják a NEM szó jelentését figyelmen kívül hagyó, falkaként nőket és párokat kísérgető, farokhúzogató, kellemetlenkedő embereket a nudin s a swinger klubokban is. (Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (tegnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Zala illetve Somogy megyèben párt vagy hölgyet keresek közös örömszerzèsre . Diszkréció adott ès elvárt.Utazni tudok .Valakinek van kedve irjon
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Sziasztok, jön valaki esetleg a Siroki Bike Week Fesztiválra, én most értem ide, keresek megbízható párt 35 éves korig, valamint hölgyet 35 éves korig minden jó megélésére
Szexeljünk egy jót a fesztivál ideje alatt
Privátban keressenek meg kérem a jelentkezők
Szexeljünk egy jót a fesztivál ideje alatt
Privátban keressenek meg kérem a jelentkezők
Ma napközben, valaki Vecsésen autóban közös maszti, szopás-szopatás?? Keress privátban, Home officeben vsgyok, tudok jó helyet , de igényes, sportos, ápolt legyél !!!
Mosonmagyaróváron és a környéken keresem partnerem, partnereim mai nap!
Ma délelőttre keresek hellyel rendelkező, diszkrét uni pasit Budapesten, kölcsönös szórakozásra
Ma pár, bi pár aki benne lenne, kedve kis nudizásra, közös kalandra nálam! De nőt is szivesen látok, 18-68 évesig!
Helo!
Ma kb.12 -13 órától ráérek....pesti hellyel rendelkezőt keresek.Nyított vagyok sok mindenre.
Fotó,telo nincs...csak levelezgetők ne !
Ma kb.12 -13 órától ráérek....pesti hellyel rendelkezőt keresek.Nyított vagyok sok mindenre.
Fotó,telo nincs...csak levelezgetők ne !
Hello
Szekszárdon hölgy?
Írj privátba
Szekszárdon hölgy?
Írj privátba

naphal

esztipisti
Rodi Romain