Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Holnapi napra, péntekre keresek a 8. kerületi, felújítás alatti lakásomba alkalmi partnert, partnereket akit izgat az extrém helyszín!
Sárváron nyaraló párral ismerkednék.
(Annyira felesleges de még próbálkozom...) Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Ha szeretnél jönni INGYENES egész testes masszázsra, írj üzenetet
Most valaki , aki szopna es szopatna , vagy csak verné itt vevcsésen??!
Alkalmi szexpartnert keresek ma Siófoktól Balaton szemesig.
Fehérgyarmat-Debrecen közt ma délelőtt hölgy alkalmi titkos kaland?
Sziasztok!
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Sziasztok. Most keresek Budapesten illetve közvetlen közelében hölgyet vagy párt. Helyem nincs, autoval tudok menni. Akár autós kaland, szabadtéri vagy búvóhely. Minden megoldás érdekel. Keressetek bátran privátban.
Sziasztok. Bpn kalandoznék ismerkednék. Írj privát.
Sziasztok Zala illetve Somogy megyèben párt vagy hölgyet keresek közös örömszerzèsre . Diszkréció adott ès elvárt.Utazni tudok .Valakinek van kedve irjon
Most , valaki Vecsésen ???
Helló
A Fejér-megyei Csákvár környékén keresek olyan Csajt vagy nőt, aki szereti élvezetből szopni az átlagos méretet.
Arra gerjed hogy idegen faszt szophat ha ez a fétised akkor pont téged kereslek.
Üdv Gábor
A Fejér-megyei Csákvár környékén keresek olyan Csajt vagy nőt, aki szereti élvezetből szopni az átlagos méretet.
Arra gerjed hogy idegen faszt szophat ha ez a fétised akkor pont téged kereslek.
Üdv Gábor
Sziasztok!
Holnap napközben keresek párt esetleg hölgyet!
Írjatok privátban !
Holnap napközben keresek párt esetleg hölgyet!
Írjatok privátban !
Valaki mostában Vecsésen aki szopna, szopatna vernè együtt ???!!!!
Érett nőket, anyukàkat, milfeket kènyeztetnèk! Valaki!? Ha van írjon , privàtot!
Sziasztok valak/valakik fehervaron egy gyors tali 20:30-21:00 között? Csak ha kocsid van.
ostanában valaki Vecsésen ? Szopatnék , verném de nagyon !
Gödöllőn találkozék sráccal közös hoki reményében, írj privit.

naphal

atesz100