Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!!
Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Most válik Siofok Zamárdi
Valaki még ilyenkor Szepvolgyin? Felénk sub hölggyel mennék fel.
Sziasztok.
Pesten mostanában Hölgy 1 kis kalandra
Pesten mostanában Hölgy 1 kis kalandra
Sziasztok.Csak párt?
(Ez egy válasz In threes üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok
Csákvár település közelében keresek nyitott csajt vagy hölgyet egy kis huncutságra. Ha kedveled a mackós pasikat én vagyok akit keresel. Üdv Gábor
Csákvár település közelében keresek nyitott csajt vagy hölgyet egy kis huncutságra. Ha kedveled a mackós pasikat én vagyok akit keresel. Üdv Gábor
Sziasztok!
Párt fogadnánk ma este,nem holnap
Bp.
Párt fogadnánk ma este,nem holnap
Bp.
hölgyet keresek a héten, akár bármelyik este is jó, Tatabánya-Komárom térsége
Két fiatal dúskeblű lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Itt vagyunk jelenleg az aquaworldben, és a feleségemnek holnap késő délutánra pasit keresek nagy intim el! Csak az írjon aki el is jönne!
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
13. kerületben srácot fogadnék ma, 17 óráig.
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra írj privát kukkolnek is 17 6a méret
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
13. kerületben van helyem. Srác felugorhatna ma, kis lazára
Sziasztok! Július 31.-Augusztus 3. között SIÓFOKON leszek. Ez idő alatt szívesen masszíroznék, kényeztetnék, alaposan kielégítenék hölgyet, feleséget, barátnőt akár férj/ barát jelenlétében…
Sziasztok! Jővöhéten egész héten szabadságon leszek! Szívesen találkoznék napközben páral! Székesfehérváron lakom de szívesen utazok is! 36éves igényes potens kedves tiszteletudo vagyok! Üdv privátba v@rom jelentkezéseteket
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!

naphal

ipq