. A héten szerda, csütörtök , péntek dél körülre keresnék ráérő pasit. Budakeszi, törökbálint, 11. 22 ker, Csepel, Szigetszentmiklós környékén
Ma dun, kora este Budán a 2.illetve 11 kerben leszek . Hölgy v pár aki kalandozna?oral játékok
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok,
Sportos, diszkrét férfiként keresek estére sportos nőt vagy párt. Helyem Dél-Pesten van a csepel szigeten. Privát üzenetet írjatok
Sportos, diszkrét férfiként keresek estére sportos nőt vagy párt. Helyem Dél-Pesten van a csepel szigeten. Privát üzenetet írjatok
Sziasztok, szívesen találkoznék hölggyel, párral. Esetleg valaki Pest megyéből.
Sziasztok, most Bp?
Sziasztok! Székesfehérvár-Mór környékén ismerkednék hölgyekkel,párokkal.
Szegeden keresek férfit!
Enyhèn szőrös farkam veszprèmi nőbe raknám a mai nap .
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!!
Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Most válik Siofok Zamárdi
Valaki még ilyenkor Szepvolgyin? Felénk sub hölggyel mennék fel.
Sziasztok.
Pesten mostanában Hölgy 1 kis kalandra
Pesten mostanában Hölgy 1 kis kalandra
Sziasztok.Csak párt?
(Ez egy válasz In threes üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok
Csákvár település közelében keresek nyitott csajt vagy hölgyet egy kis huncutságra. Ha kedveled a mackós pasikat én vagyok akit keresel. Üdv Gábor
Csákvár település közelében keresek nyitott csajt vagy hölgyet egy kis huncutságra. Ha kedveled a mackós pasikat én vagyok akit keresel. Üdv Gábor
Sziasztok!
Párt fogadnánk ma este,nem holnap
Bp.
Párt fogadnánk ma este,nem holnap
Bp.
hölgyet keresek a héten, akár bármelyik este is jó, Tatabánya-Komárom térsége

naphal