Csajozógépet keresek!
Van egy különleges küldetés.
Olyan 25–45 év közötti, jó dumájú, magabiztos srácot keresek Budapestről (10., 14., 16., 17. kerület előny), aki természetesen tud ismerkedni és nem ijed meg egy kis kalandtól.
A feladatod annyi lenne, hogy "véletlenül" összefutsz a nejemmel, és megpróbálod felszedni. Nem kamu bókokat várok, hanem azt, amit amúgy is csinálnál, ha megtetszene.
Jó humor, önbizalom és kulturált viselkedés alapfeltétel.
41éves csinos sportos hölgy. Bővebben priviben. Arc egészalak és intim fotó kelleni fog rólad.
Van egy különleges küldetés.
Olyan 25–45 év közötti, jó dumájú, magabiztos srácot keresek Budapestről (10., 14., 16., 17. kerület előny), aki természetesen tud ismerkedni és nem ijed meg egy kis kalandtól.
A feladatod annyi lenne, hogy "véletlenül" összefutsz a nejemmel, és megpróbálod felszedni. Nem kamu bókokat várok, hanem azt, amit amúgy is csinálnál, ha megtetszene.
Jó humor, önbizalom és kulturált viselkedés alapfeltétel.
41éves csinos sportos hölgy. Bővebben priviben. Arc egészalak és intim fotó kelleni fog rólad.
Kedves Hölgyek, Párok! 08.06-án /csütörtökön/ este lenne kedvetek házi welneshez? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
XVII. kerületben vagy környékén keresek fiatal lányt rendszeres találkozókhoz. Bármilyen kölcsönösen előnyös megállapodásra nyitott vagyok! Jelige: Az iskolakezdés sem olcsó, és mindjárt itt a karácsony
Sziasztok! Ma délután kamionos kaland Mohács, Szekszárd, Cece, Székesfehérvár, Mór, Győr vonalon? Nők és Párok üzenetére válaszolok csak!! Szép napot mindenkinek!!
Valaki ma hajnalban?
Ujpesten most valaki?
Sziasztok. Ujpesten keresek mostanra
Egyedülálló hölgyet keresek. Tudom hogy lehetetlen, meg elképzelhetetlen. De hiszem azt, hogy a nagy számok törvénye alapján van egy olyan hölgy, akivel megélhetjük a vágy és az erotika minden örömét. Az alap felállás az lenne hogy egy hölgyet keresünk, hétvégi szex partikra. Lakás van, ketten lennénk, én és a haverom. Hetero alapon, de én bi kíváncsi vagyok, szóval bármi megeshet. De az alap felállás az lenne, hogy kialakitani egy olyan titkos kapcsolatot, ahol a hölgy örömére főleg, nagyokat szeretkeznék. Férfiakat nem keresünk, párokat se ahol a férfi is jönne. Egy hölgyet, vagy lehetnek barátnők is akik tényleg akarnak egy jót szeretkezni mindenféle elkötelezödës nélkül. Diszkréció nagyon fontos. Ha van jelentkező, itt tudjuk megbeszélni a részleteket majd a későbbiekben a szimpátia megléte után akár telefonon vagy személyesen is talalkozhatunk, és agy üdítő vagy kávé mellett meg beszélni a részleteket. Nem hiszem hogy lehetetlen össze hozni egy olyan titkos viszonyt, ahol mindenki jól érezhető magát. Egyszer élünk. Férfiak ne is írjanak. Hagyjuk a felesleges köröket, mert itt most nem az a lényeg, hogy az ego legyen fényezve. Várom az ötleteket, jelentkezeseket privát üzenetben itt, majd ha a szimpátia megvan akkor tovább is mehet a dolog. Köszi.
Mostanában valaki városligetbe? akinek lenne kedve a szabadban, diszkréten szexelni/szopatni, illetve használni. Szimpátia és a vágyaink egyezése a döntő nálam. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok holnap reggel 6:00-kor hajdú-biharból sodva szívesen elviszek valakit ha arra van dolga
Tatabánya-Komárom térségben lány társaságát keresném
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok holnap 8:50 körül a reptérnél hőlgyet part keresek a hőlgy örömére megbizható higénikus diszkrét pasi vagok írj privátba
Kedves Hölgyek, Párok! 08.06-án /csütörtökön/ este lenne kedvetek házi welneshez? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Pécsen férfit keresek aki szopatna és/vagy dugna. Helyem van
Monor wc Jön valaki?
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma este!
Írj privátba
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma este!
Írj privátba
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
sziasztok, budapesten keresek hölgyet az adatlapom szerint... 49 éves, normális hetero pasi vagyok
Siófokon valaki?

naphal

Pupu