Most szopnek ujpest vagy környékén. Jó nekem autoban, szabadban is. De közös hokira is nyitott vagyok
Sziasztok .alkalmi szexpartnert keresek aki leszopma veszprèmben ès környékén.
Szopatni szeretnék a mai napon Dunakeszi környékén vagy Budapest északi régiójában.
Párok hölgy tagja vagy szóló hölgy jelentkezését várom.
Párok hölgy tagja vagy szóló hölgy jelentkezését várom.
Közös masztira és orálra keresek a mai nap partnert Vecsésen,autóban.!
Sziasztok! Rétság környékén keresek mára ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban
Ma este nálam, Budaörs, pálya mellett. Nagy ágy, nagy zuhany, jó légkondi, de autó is van, én is mehetek erre arra
A mai Dj Oti buli előtt/alatt/után csinos hölggyel extra élvezeteket is átélnék a jó zene mellett…
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Közös masztira és orálra keresek a mai nap partnert Vecsésen,autóban.!
Sziasztok,
Sportos, diszkrét férfiként keresem vékony/sportos/átlagos testalkatú hölgy vagy pár társaságát. Utazni tudok és helyem is van Dél-Pesten. Privát üzenetben egyeztessünk
Sportos, diszkrét férfiként keresem vékony/sportos/átlagos testalkatú hölgy vagy pár társaságát. Utazni tudok és helyem is van Dél-Pesten. Privát üzenetben egyeztessünk
11-én kedden megyek Pestre Debrecenből a délelotti orákban. Napközben nővel vagy heteró párral taliznék, akár az útvonalon alkalmi szexre. Napközben Pesten vagyok. Estefele ugyanezen az útvonalon indulok vissza Debrecenbe. Lenne valaki, aki szeretne találkozni?
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Mai nap 16;00ig tudok fogadbi nõket,pàrokat fóton.
Mai nap 16;00ig tudok fogadbi nõket,pàrokat fóton.
Ma este valaki Pécs béke parkba? (akár "Vakrandi"
Valaki most 20ker?
Szombat éjfél körül Jászberényben a Csángó fesztiválon orál kaland érdekel valakit? Szabadban is oké,kölcsönös is lehet.
Ma éjjel még ágyamban? Budaőrs, autópálya mellett. Pár esetleg?
Kint vagyok a határ úti kis erdőben álló fasszal
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Abádszalókon egy kaland ma?

naphal

Tripluxxx