Győrben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok helyem van.
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnereim ma délelőtt! Monor -Pilis között!
Autós kalandra keresném partnereim ma délelőtt! Monor -Pilis között!
alaki mostanában a 13.ker-ben? Közös maszti-szopás???
Szerdán napközben találkoznánk egy párral a Balaton környékén. Feldobnánk a nyaralásotokat
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Most valaki a hajnali órákban egy autós kaland? Csak ameddig sötét van. Én aktív vagyok. Gödöllő és kőbánya között valahol.
Szia sziasztok olyan lányt n̈őt hölgyet vagy párt keresek ahol benne lennétek egy lábfejre élvezésben.autos kaland vagy nálatok talalkozhatunk.varom a kíváncsi párokat hölgyeket
Sziasztok van itt pár, lány Balatonberényi nudista kempingbe???
Balatonboglár környékén nő aki szopna? Privizz további részletekért
Megbízható, kulturált 40-es pasi vagyok. Legyél
ak
nevelő anyuka, aki egy kis törődésre és felnőtt társaságra vágyik, akár egy nyitott pár, aki egy harmadik felet keres a dinamikájába – örömmel veszem a jelentkezésed. Nálam a diszkréció, a tisztelet alap. Ha hiányzik egy stabil és nyitott partner, írj bátran, és ismerkedjünk meg!”
alf
ár alf
gy alf
ermekét
Sziasztok, dugna valaki Budapesten? helyem van
Sziasztok. Esztergom környékén kalandoznék. Hetero férfi vagyok. Meztelenkedés, kukkolás, pervi beszélgetés, bármi érdekel!
Zalaegerszegen kizárólag hölgy írjon. A kor nem számít
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok. Holnap reggel Bpn ismerkednék kalandoznék, sokminden érdekel. Írj privát.
Sziasztok
Fiatal 18-30 hölgyet-párt,vagy 30-65 éves hölgyet keresek állandó sex kapcsolatra.
Fiatal 18-30 hölgyet-párt,vagy 30-65 éves hölgyet keresek állandó sex kapcsolatra.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Este 8 körül szabadban bi kalandra lenne valaki Szekszárd
Cs
tó ? Ha érdekel írj priviben
alf
ör alf
ge
Van olyan pár akik egyszerre szopnak le a farkam? Csajszi és a faszi is

naphal

Katy Sweet