Ma este Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig.
Sziasztok! Holnap este 20:30 körül valaki a fóti Auchan parkolóban, vagy a környéken valahol? Privát üzenetben keress!
Ma este Dunaújváros és környékén kaland?
Sziasztok valaki biciklizni esetleg van kedve miskolcon?
Most valaki vecsésen? Közös maszti és szopatnék !!!!
Szopatnék,most vecsésen! Igényes,sportos pasi vagyok nagy fasszal!??!
Szopatnék,most vecsésen! Igényes,sportos pasi vagyok nagy fasszal!!?
Vecsésen mostanában valaki aki közös maszti és aki szopna autómban?.!?!
Kicsit módosult: a Balatonon hellyel rendelkezőket keresünk, szombat délutánra
Rövidebb kaland jöhet szóba.
Keresünk 26-48 éves nem macis, 3asban tapasztalt, normális, határozott pasit.
HELY kell: Üzenetben írj, a bejelöléssel sem tudunk mit kezdeni:
Nem vagyunk sem trendik, sem modellek, tudjuk mit szeretnénk
Rövidebb kaland jöhet szóba.
Keresünk 26-48 éves nem macis, 3asban tapasztalt, normális, határozott pasit.
HELY kell: Üzenetben írj, a bejelöléssel sem tudunk mit kezdeni:
Nem vagyunk sem trendik, sem modellek, tudjuk mit szeretnénk
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!//
Vecsésen mostanában valaki aki közös maszti és aki szopna autómban??!
Szia. Ma dèlután 3 órától keresek szexpartnert Tamási és környèkèn.
Sziasztok! Rétság könryékén keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalnadra. Részleteket priviben
Vecsésen, aki szopna autómban??!.!?!?
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnereim ma dél körül!
Monor és környéke!
Autós kalandra keresném partnereim ma dél körül!
Monor és környéke!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Mostanában valaki Vecsésen , közös maszti, szopás-szopatás autóban !?..
Aszod bag kartal gödöllö környékén keresek pasit vagy párt szopni szeretnék.csak helyel rendelkezök keresenek regel 7 orátol a környéken vagyok
Esztergom környékén cumiznék. Párt vagy szóló pasit kukkolnék
Valaki szexelni Budapesten? Hely van vagy szabadban

naphal

laca1978