Sziasztok!
Kíváncsi heteró srácként közös farokverésre keresnék partnert a mai napra Budapesten. Lehetőleg korombelieket keresnék.
Kíváncsi heteró srácként közös farokverésre keresnék partnert a mai napra Budapesten. Lehetőleg korombelieket keresnék.
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnereim ma délelőtt?
Monor és környéke!
Autós kalandra keresném partnereim ma délelőtt?
Monor és környéke!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is akár, diszkrét ápolt pasi vagyok.
Balatonfenyvesen szopnék és szopatnék ma!!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!/
Sziasztok! Kazincbarcika es környékén keresek hölgyet, párt egy kis sexre!
Sziasztok!
Debreceni 40-es fiatalos, sportos férfiként ismerkednék nőkkel párokkal. Kölcsönös szimpátia esetén bármi kialakulhat. Saját lakással, autóval rendelkezem, így nem okoz gondot a találka. Képeket nem kérek, nem gyűjtök és nem is küldök. A személyes találkozást szeretem. Összefutunk egy nyilvános helyen, beszélgetünk és meglátjuk, lesz-e folytatás.
Ha szimpatikus, amit olvastok, írjatok és fussunk össze, akár még ma.
Debreceni 40-es fiatalos, sportos férfiként ismerkednék nőkkel párokkal. Kölcsönös szimpátia esetén bármi kialakulhat. Saját lakással, autóval rendelkezem, így nem okoz gondot a találka. Képeket nem kérek, nem gyűjtök és nem is küldök. A személyes találkozást szeretem. Összefutunk egy nyilvános helyen, beszélgetünk és meglátjuk, lesz-e folytatás.
Ha szimpatikus, amit olvastok, írjatok és fussunk össze, akár még ma.
Mi pár vagyunk. Bp.-en ma délelőtt ?
Veszprém Ma Holnap! kora este!? Aktív ? uni aki beszàll 3ra min 50 es Hely van! Csak akkor írj ha jőssz!
Párként ma este szívesen találkoznánk hasonló és szimpatikus párral....Privát üzeneteket várjuk!
Meglátogatnék hölgyet vagy párt Budapesten most éjjel aki nem tud aludni
Valaki hajnalban kölcsönös szopas 20ker?
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Esztergomban szombat este taliznék valakivel.írj
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Sziasztok holnap ismerkednék asszonyokkal nőkkel párokkal balmazújvároson byealex koncertjén csapjunk egy jó estét gyere és találkozzunk
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok. Esetleg ma Kecskemétről, rugalmas vagyok. Pm

naphal

Estella