Sziasztok! Ma este újra! 20 óra körül valaki a fóti Auchan parkolóban, vagy a környéken valahol? Privát üzenetben keress!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok
Mostanában hölgy 11.ker,Etele pláza környéke?
Mostanában hölgy 11.ker,Etele pláza környéke?
Sziasztok 24 éves átlagos alkatú srác vagyok !
Szeretnék sosben leszopni egy ferfit viszonzás nelkul Miskolc-Zsolca-Hernadnemeti környéken. smile
Ha érdekes lehet parom képeit videóit nezheted kozben (23eves no alacsony vekony)
Szeretnék sosben leszopni egy ferfit viszonzás nelkul Miskolc-Zsolca-Hernadnemeti környéken. smile
Ha érdekes lehet parom képeit videóit nezheted kozben (23eves no alacsony vekony)
Szigetszentmiklóson keresek Hölgyet vagy Párt egy kis autós kalandra csak kukkolás is érdekel ,ma este
Csajozógépet keresek!
Van egy különleges küldetés.
Olyan 25–45 év közötti, jó dumájú, magabiztos srácot keresek Budapestről (10., 14., 16., 17. kerület előny), aki természetesen tud ismerkedni és nem ijed meg egy kis kalandtól.
A feladatod annyi lenne, hogy "véletlenül" összefutsz a nejemmel, és megpróbálod felszedni. Nem kamu bókokat várok, hanem azt, amit amúgy is csinálnál, ha megtetszene.
Jó humor, önbizalom és kulturált viselkedés alapfeltétel.
41éves csinos sportos hölgy. Bővebben priviben. Arc egészalak és intim fotó kelleni fog rólad.
Van egy különleges küldetés.
Olyan 25–45 év közötti, jó dumájú, magabiztos srácot keresek Budapestről (10., 14., 16., 17. kerület előny), aki természetesen tud ismerkedni és nem ijed meg egy kis kalandtól.
A feladatod annyi lenne, hogy "véletlenül" összefutsz a nejemmel, és megpróbálod felszedni. Nem kamu bókokat várok, hanem azt, amit amúgy is csinálnál, ha megtetszene.
Jó humor, önbizalom és kulturált viselkedés alapfeltétel.
41éves csinos sportos hölgy. Bővebben priviben. Arc egészalak és intim fotó kelleni fog rólad.
XVII. kerületben vagy környékén keresek fiatal lányt rendszeres találkozókhoz. Bármilyen kölcsönösen előnyös megállapodásra nyitott vagyok! Jelige: Az iskolakezdés sem olcsó, és mindjárt itt a karácsony
Sziasztok! Rétság környékén keresek ma ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalnadra. Részleteket privátban .
Ma este Siófokon baszatnék férfias belevaló srácokkal
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Bpn ismerkednék kalandoznék mostanában. Írj privát.
Sziasztok 20 kár Miskolc Tapolcán barlangfürdőbe leszek ismerkednék képzések párokkal hölgyekkel egy kávéra egy jó beszélgetésre akár mi kialakulhat
Sziasztok!
32 éves férfi vagyok, és párt keresek. Ismerkedés, kölcsönös vonzalom, jó kémia és egy kis erotika jöhet.
32 éves férfi vagyok, és párt keresek. Ismerkedés, kölcsönös vonzalom, jó kémia és egy kis erotika jöhet.
Sziasztok.
Pápai várkert strandon ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Pápai várkert strandon ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnereim ma napközben!
Monor-Albertirsa között!
Autós kalandra keresném partnereim ma napközben!
Monor-Albertirsa között!
Sziasztok.
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok!
Holnap estére keresek pàrt, vagy hölgyet. Minden lehetőség érdekel. Akàr csak kukkolnék, de bàrmi màs ötleted ha van. Hely ok. Ha elfogadható a tàvolsàg el is megyek érted.
Holnap estére keresek pàrt, vagy hölgyet. Minden lehetőség érdekel. Akàr csak kukkolnék, de bàrmi màs ötleted ha van. Hely ok. Ha elfogadható a tàvolsàg el is megyek érted.
Mai, vagy holnapi napra keresnék lányt, párt Somogy, Baranya, Zala megyékből. Korhatár nélkül. Fiatal, kis méretű fiú vagyok
glory falamnal lakason szopnek fiukat...nem latlak nem látsz... irj..budapest...
Sziasztok!
Ápolt, igényes férfiként keresem partnerem rövid időn belül Budaörs - Tata vonalon.
Ápolt, igényes férfiként keresem partnerem rövid időn belül Budaörs - Tata vonalon.

naphal

Szovázs
Jana Cova