Hölgy, vagy Lány aki szopna ma 16 óra után 16.kerület és környékén vagy Gödöllőkörnyékén, háláért cserébe?
Sziasztok! Ezen a héten Hajdúszoboszlón vagyunk. Hellyel rendelkező biszex iránt érdeklődő valós párt, illetve nagyobb méretű pasit keresünk! Mindenki mindenkivel alapon, de férfiak között csak enyhe bi lehetséges. Privát üzeneteket várunk!
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Sziasztok. Fiatal Zalai srác vagyok. Zala, Vas, Veszprém megyeiek írjanak üzit.
Hello.
Komárom környéke?
Adatlapom kitöltve.
Komárom környéke?
Adatlapom kitöltve.
Kölcsönös stresszoldásra keresek hölgyet Bp keleti felén, akár hosszútávra. 50 - 65 között előny, de nyitott vagyok...
Sziasztok! Mára keresek rétság és környékén ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban.
Pécs?
Sziasztok!
Ma estére keresek diszkrét, baràtsàgos partnert az adatlapom szerint. Elfogadható tàvolsàgban hozlak viszlek.
Ma estére keresek diszkrét, baràtsàgos partnert az adatlapom szerint. Elfogadható tàvolsàgban hozlak viszlek.
Hello
Ma este Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam!
Írj privátba...
Ma este Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam!
Írj privátba...
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnerem.. mostanában!
Üllő-Vecsés-19.ker.!
Autós kalandra keresném partnerem.. mostanában!
Üllő-Vecsés-19.ker.!
Tatabányán szex most is, lánnyal, nővel, párral.
Perverzió előny!
Helyem van.
Perverzió előny!
Helyem van.
Hello...haversággal vegyítve ma valaki programozni, Bpen..vagy környéken? 20-a
Hello.Ma születésnapi buli és szex ma nálam Nógrádba? Várom leveled.Köszi
Kezdő bi srác saját lakásán kialakított glory hole fallal várna ma, holnap is érdeklődőket (melegeket nem, bi, nős, heteroszexuális kiváncsi előny). Budapest...
Sziasztok! Most lány vagy pár Szentgotthardon?
Most valakinek nincs kedve kiverni a farkam nálam? 13.ker
Sziasztok! Jövő hetvegere keresek hölgyet párt
Vecsés?
Sziasztok ma miskolctapolcán a barlangfürdőbe leszek ismerkednék párokkal hölgyekkel egy jó beszélgetésre kávézásra és a szimpatikusak vagyunk egymásnak bármi lehet bátran irjàl egy beszélgetésből még baj nem lehet

naphal

dickkopf
Doina