Harmadiknak női beszálot keresünk vagy párt tapasztaltak és igényesek vagyunk utazni és fogadni is tudunk
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Ma Győrben vagyok, itt és a környéken (Pannonhalma, Pápa) partnereim keresem. Olvass adatlapot!
Sziasztok. Mai napra keresek hölgyet vagy párt Budapesten illetve a közvetlen közelében. Helyem nincs, autoval tudok menni, búvóhely vagy akar szabadban is izgató lehet a számomra. Privátban keressetek.
Zamárditól Balaton lellèig keresek partnert aki elélveztetné a nemi szerveket.
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Keresek olyan nőt aki el jönne velem egy éjszakára horgászni egy bérelt faházba fejérmegyén belűl
Kor és testsúj sem számít !
Rollam annyit hogy 18/6 mérettel rendelkezem imádom a duci nőket és nagyon kitartó vagyok tehát nem 5 perces.
Kor és testsúj sem számít !
Rollam annyit hogy 18/6 mérettel rendelkezem imádom a duci nőket és nagyon kitartó vagyok tehát nem 5 perces.
Sziasztok! Kukkolásért cserébe diszkrét helyet biztosítok pároknak hétköznap délelőttönként egyeztetett időpontban. Privátban keressetek, ha érdekel valakit.
Jóreggelt! Mátészalkán keresek hölgyet, elhanyagolt feleseget diszkréten
Sziasztok!
Sexxpartnereim keresném ma délelőtt!
Bp.,hely kell!
Sexxpartnereim keresném ma délelőtt!
Bp.,hely kell!
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok,
Holnap estére keresek sportos nőt vagy párt. Hely Dél-Pesten van. A többit privátban egyeztessük.
Holnap estére keresek sportos nőt vagy párt. Hely Dél-Pesten van. A többit privátban egyeztessük.
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Sziasztok !
Holnap napközben Budapest, vagy környékén tènyleg senki!? Idősebb, teltebb pár!?
Minden megoldás érdekel!
Holnap napközben Budapest, vagy környékén tènyleg senki!? Idősebb, teltebb pár!?
Minden megoldás érdekel!
Sziasztok! 20 óra a fóti Auchan parkolóban? Lányok, párok, üzenetben keressetek...
Hajduszoboszlón mostszopnék, ha értem jössz. Megírom hová! Már felizgultam!!!
Hajduszoboszlón mostszopnék, ha értem jössz. Megírom hová! Már felizgultam!!!
Sziasztok. Ma estefelé Szekszárdon szabadban kalandra biszex partnert keresek aki dugna egy tangás popsit valaki akit érdekelne ? Keress priviben
Holnap Baján keresek aktív bi dzexpartnert este 18 után. Egyoldalúan szopnèk, a többi rád van bízva. Hely jó lenne, autö is ok ha értem tudsz jönni. Ha dugni is szeretnél esetleg a szállásomon megoldható! Csak holnap!!!
SOS!!!ziasztok. Most keresek aktív férfi parnert Hajduszoboszlón, akár viszonzás nélkül szopnèk. Ok ha van helyed de jó az autó is

naphal