Sziasztok Budapest és Szeged útvonalon ma nap esetleg pár vagy hogy aki benne lene egy kalandba ?
Sziasztok!
ma estere keresnek elhanyagolt holgyet Bp. helyem van de utazni is tudok!
ma estere keresnek elhanyagolt holgyet Bp. helyem van de utazni is tudok!
Fonyód ma valaki?
Ma délelőtt csatlakoznék otthon unatkozó hölgyhöz/anyukához vagy párhoz napindítónak fejérmegyében.
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keress most de .helyem van privi .
Sziasztok!
Fejér megyében, Mezőszilas környékén keresek vékony, normál alkatú, idősebb hölgyet, aki régen szerette, ha kinyalták, de szeretné újra átélni ezt az érzést. Ha te ilyen vagy, jelentkezz! Egy pár is szóba jöhet, de a hölgy részéről csak titokban.
Fejér megyében, Mezőszilas környékén keresek vékony, normál alkatú, idősebb hölgyet, aki régen szerette, ha kinyalták, de szeretné újra átélni ezt az érzést. Ha te ilyen vagy, jelentkezz! Egy pár is szóba jöhet, de a hölgy részéről csak titokban.
Valaki van reptéren?
BUDAPESTEN-autómban átlagos alkatú,18-55 év közötti Nőt NYALNÉK ORGAZMUSIG-viszonzás nélkül....kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSSZ...
Holnap a kora délutáni órákban Ecser és környékén kamionos kalandra nő vagy pár?
Holnap reggeltől vasmegyébe keresek,bi aktívat akinek van is helye!
Kedves Hölgyek! Ma estére kínálok egy különleges kényeztető masszázst! Siófok és Veszprém környéke. Privátban keressetek. Szép napot!
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok !44 éves, ápolt, igényes, diszkrét, aktívan sportoló ,többesben tapasztalt , valóban vastag farkú pas vagyok.i.A mai napon párral, hölggyel találkoznék. Bp és környéke.
Sziasztok. Ma Szekszárd
Cs
tó 19:00 után szexpartnert keresek bi kalandra van valaki akit érdekelne ? Privát adok elérhetőséget.
alf
ör alf
ge
Sziasztok irtam privátba
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Lányok, párok fiúk.? Aszod környékén autós kaland?
Fonyód ma valaki?
Sziasztok!! Dunaújvárosban hölgyet vagy párt keresek, akár szabadban, akár nálam is szexelhetünk! cuckoldba, vagy kukkolásban is benne vagyok!! Irjatok bátran!!
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja
ku
pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
alf
ty alf
a
Sziasztok! Ma este 20 óra körül újra a fóti Auchan parkolóban leszek. Hölgy, vagy pár társaságot keresek, mint mindig... Privát üzenetben keressetek!

naphal

Seggbekuki38