Ma este valaki
vá
és környékén!???
alf
rp alf
al alf
ota
ma este szexre valaki Bp 9 ker
Tatabánya Bicske között ma éjjel kaland?
Sziasztok!
Hetero életet elő pasi vagyok.
Keresek olyan párt vagy bi pasit, aki szívesen ismerkedne, barátkozna.
Közös programokban is benne lennék.
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van.
Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok!
100% diszkréció adott és elvárt!
A Balaton északi partja és Pest között ingatom.
Írjatok
Hetero életet elő pasi vagyok.
Keresek olyan párt vagy bi pasit, aki szívesen ismerkedne, barátkozna.
Közös programokban is benne lennék.
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van.
Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok!
100% diszkréció adott és elvárt!
A Balaton északi partja és Pest között ingatom.
Írjatok
Hölgyet keresek esti kocsikazasra.34 éves sportos alkat 185 cm magas.
Ötvenes pasi hölgyet Fejér megyében, akár természet lágy ölén, autóban.
Csajszi aki ma estére kalandot keres? Gödöllő Hatvan vonala
ziasztok!
Vácrátót-Vác vonalon keresek mindent ami jó. Hetero 31F
Üdv.
Vácrátót-Vác vonalon keresek mindent ami jó. Hetero 31F
Üdv.
Sziasztok!
Sanya vagyok. Szívesen csatlakoznék hozzátok. (Ez egy válasz kalap 41 üzenetére (ma 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:13
Sanya vagyok. Szívesen csatlakoznék hozzátok. (Ez egy válasz kalap 41 üzenetére (ma 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma napközbeni akár is jó nekünk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van
Ma este, éjjel Pár? Hölgy? Minden megoldás érdekel, Bp 3.ker
Szombat este 20 óra magasságában adatlapunkon leírtak szerinti pasit, aki felvenne bennünket a XI. kerületben egy megbeszélt helyszínen, és egy eldugott helyen vagy már út közben elcsábítaná, majd ketten kényeztetnénk az autóban és mellett párosunk hölgytagját. Részleteket privátban, ne ide írj ! Fotó nélküli jelentkezővel nem tudunk mit kezdeni !
Sziasztok! Budapest, szex valaki? Én 46 vagyok, 20 cm és vastag a farkam. Jelenleg 21 kerben vagyok.
Sziasztok! Ma este 20 óra körül újra a fóti Auchan parkolóban leszek. Hölgy, vagy pár társaságot keresek, mint mindig... Privát üzenetben keressetek!
Sziasztok holnap éjszakai fürdőbe miskolcra keresek hölgyeket párokat írj bátran
Szigetszentmiklóson keresek Hölgyet vagy Párt egy kis autós kalandra csak kukkolás is érdekel ,ma este
Sziasztok Alkalmi partnert keresek Hatvan Pásztó és gyöngyös vonalon. Sok mindenre nyitott és erdeklődő vagyok. ha te is keresnél esetleg etájt a megadott útvonalon jelezz nyugodtan privátban! smile
Keresem azt a szimpatikus hölgyet vagy hetero párt, akikkel kölcsönös szimpátia, intelligens kommunikáció és diszkréció mellett megtaláljuk a közös hangot. Kizárólag hetero alapú kapcsolódás érdekel, ahol a tisztelet és az igényesség alapfeltétel mindkét fél részéről
Sziasztok!
Feleséget kényeztetnék ma autóban a belvárosban wink
Izgalmasan akár videózhat is a férj stb
Írjatok privátban 16:00 tól tudok jönni bárhova!
Üzenet módosítása
Feleséget kényeztetnék ma autóban a belvárosban wink
Izgalmasan akár videózhat is a férj stb
Írjatok privátban 16:00 tól tudok jönni bárhova!
Üzenet módosítása
Sziasztok!! Szombat délelött lesz valaki a Reptérnél?

naphal

Kyra Mendez