Sziasztok. Bpn ismerkednék kalandoznék mostanában.
Sokmindenben benne lennék.
Írj privát.
Sokmindenben benne lennék.
Írj privát.
Sziasztok ma este valaki miskolcon egy jó sex?
Hali Szeged vagy környéke? Utazni tudok, 100 km körzetbe. Hölgy pár esetleg
Keresem azt a szimpatikus hölgyet vagy hetero párt, akikkel kölcsönös szimpátia, intelligens kommunikáció és diszkréció mellett megtaláljuk a közös hangot. Kizárólag hetero alapú kapcsolódás érdekel, ahol a tisztelet és az igényesség alapfeltétel mindkét fél részéről.
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok Alkalmi partnert keresek Hatvan Pásztó és Gyöngyös vonalon. Sok mindenre nyitott és erdeklődő vagyok. ha te is keresnél esetleg etájt a megadott útvonalon jelezz nyugodtan privátban!
Sziasztok bagon tali ma?
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 05:33
Sziasztok fèrjemmel fiatal fiú beszállot keresünk hármas sexre elöny ha van helyed
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére
Sziasztok! mai délelőttre.
Egy hölgyet vagy egy párt keresek Szolnok vagy Békés megye környékéről – tudok utazni
Egy hölgyet vagy egy párt keresek Szolnok vagy Békés megye környékéről – tudok utazni
Keresek a mai nap egy hölgyet
Jelenleg Velencén tartózkodom
Jelenleg Velencén tartózkodom
Sziasztok. Ma délelőtt-kora délután keresek hölgyet vagy párt Budapesten illetve közvetlen közelében. Helyem nincs, de autós tali, búvóhely illetve szabadtéri kalandozás is érdekel. Autóval tudok menni, privátban keressetek bátran
Sziasztok fèrjemmel fiatal fiú beszállot keresünk hármas sexre elöny ha van helyed
Hölgyet keresek Budapest - Dunakeszi.
Nem gond ha nem vagy független.!
Gábor.
Nem gond ha nem vagy független.!
Gábor.
Helló, csak hogy jelen legyek. Aki kívancsi az úgyis lecsekkolja az adatlapom Ott leirtam mindent magamról, képek is vannak. Üdv.
Velencén vagyok 2 napig egy igényes környezetben .
Szívesen látnék vendégül hölgyet egy kellemes együttlétre
Szívesen látnék vendégül hölgyet egy kellemes együttlétre
Sopron környékén ma este?
Sziasztok! smile Dan vagyok, 27 éves, baba arccal, sportos alkattal, nagy odaadással, kitartással, szép farokkal, egy olyan személy vagyok aki kibeba élvezi ha a másik fél, felek megkapják amit csak szeretnének. Ezt élvezem, és ez ad nekem mindennél nagyobb euforiát. Volt már részem hármasban, több alkalommal, mindkét felállásban és imádtam azokat az óriási élvezeteket, a kielégült arcokat és magát a helyzetet. Nyitott vagyok sok mindenre, írj és mindent megbeszélünk. Bakancslistám: DP, (sajna még nem volt benne részem de nagyon szeretném már látni egy nőn ahogy közben többször elélvez tőlünk) Gangbang vagy négyes ( bi dolgokat még nem
próbáltam fiúval de talán lehet róla szó amennyiben megvan a connection)
Ezeken kívűl szívesen ismerkedek open mindsettel rendelkező nővel akivel együtt élhetjük meg a vágyaink és a maximumot adhatjuk egymásnak minden szinten. Diszkréció, EQ, IQ elengedhetetlen
próbáltam fiúval de talán lehet róla szó amennyiben megvan a connection)
Ezeken kívűl szívesen ismerkedek open mindsettel rendelkező nővel akivel együtt élhetjük meg a vágyaink és a maximumot adhatjuk egymásnak minden szinten. Diszkréció, EQ, IQ elengedhetetlen
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. helyem van a 11. ker-ben
Nem, köszi!
(Ez egy válasz Barna farok üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)

naphal

rigoo79
Alixa