Helló, csak hogy jelen legyek. Aki kívancsi az úgyis lecsekkolja az adatlapom Ott leirtam mindent magamról, képek is vannak. Üdv.
Velencén vagyok 2 napig egy igényes környezetben .
Szívesen látnék vendégül hölgyet egy kellemes együttlétre
Szívesen látnék vendégül hölgyet egy kellemes együttlétre
Sopron környékén ma este?
Sziasztok! smile Dan vagyok, 27 éves, baba arccal, sportos alkattal, nagy odaadással, kitartással, szép farokkal, egy olyan személy vagyok aki kibeba élvezi ha a másik fél, felek megkapják amit csak szeretnének. Ezt élvezem, és ez ad nekem mindennél nagyobb euforiát. Volt már részem hármasban, több alkalommal, mindkét felállásban és imádtam azokat az óriási élvezeteket, a kielégült arcokat és magát a helyzetet. Nyitott vagyok sok mindenre, írj és mindent megbeszélünk. Bakancslistám: DP, (sajna még nem volt benne részem de nagyon szeretném már látni egy nőn ahogy közben többször elélvez tőlünk) Gangbang vagy négyes ( bi dolgokat még nem
próbáltam fiúval de talán lehet róla szó amennyiben megvan a connection)
Ezeken kívűl szívesen ismerkedek open mindsettel rendelkező nővel akivel együtt élhetjük meg a vágyaink és a maximumot adhatjuk egymásnak minden szinten. Diszkréció, EQ, IQ elengedhetetlen
próbáltam fiúval de talán lehet róla szó amennyiben megvan a connection)
Ezeken kívűl szívesen ismerkedek open mindsettel rendelkező nővel akivel együtt élhetjük meg a vágyaink és a maximumot adhatjuk egymásnak minden szinten. Diszkréció, EQ, IQ elengedhetetlen
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. helyem van a 11. ker-ben
Budán van helyem és kedvem kalandozni!
Sziasztok
Pár vagy hölgy szeretne ma kalandozni Nyéki tónál vagy a környékén?
30F
Pár vagy hölgy szeretne ma kalandozni Nyéki tónál vagy a környékén?
30F
Sziasztok. Ma estefelé Szekszárd
Cs
tó lenne valaki bi kalandra közös maszti orál ? Írj privit ha érdekel
alf
ör alf
ge
Szfváron keresnék szexpartnert. Jövőhéten délelőtti órákban lenne jó, helyem van. Átutazó is lehetsz..
Sziasztok!
09.16-án, szerdán keresek aktív férfit.
Szombathely környékén, akár autós kaland is érdekelne.
09.16-án, szerdán keresek aktív férfit.
Szombathely környékén, akár autós kaland is érdekelne.
Sziasztok!
ma estere keresnek elhanyagolt holgyet Bp. helyem van de utazni is tudok!
ma estere keresnek elhanyagolt holgyet Bp. helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok. Kölcsönös orális játékokra?
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Vácott ma valaki?
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
30-as, Svájcban élő pasi vagyok, és egy hosszabb távú, kötetlen szexkapcsolatot keresek.
Ma isvkeresek, de ma már csak szólóban!
Hétfön délelött 8-10 közt valaki akár csak egy jó Orálra is Tatán?

naphal

DusanK
Sasha